Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na nesvakidašnjoj večeri premijerno predstavljen novi Porsche Taycan

Porsche Taycan
Foto: Porsche
1/3
16.05.2024.
u 14:02

Najmlađi član Porsche obitelji, potpuno električni Taycan stigao je na hrvatsko tržište! Kako bi sve ostalo u znaku mladih nada, večera na kojoj je pred obožavateljima branda predstavljen novi redizajn električne zvijezde, stavljena je u ruke još jednom mladom licu – Roku Nikoliću, dobitniku nagrade Najboljeg chefa budućnosti za 2024. godinu i chefu restorana ZOI u Splitu.

Večera je zamišljena kao jedinstveno iskustvo, u kojem se spaja nespojivo – baš kao što se mislilo da je elektrifikacija nespojiva s Porsche automobilom. Vodeći se time, ovo je događanje bilo više od događanja i više od osjećaja. Naime, gastronomski doživljaj s potpisom poznatog chefa postavljen je u Porsche servisnoj radioni, mjestu gdje sve komponente zajedno sastavljene čine automobil iz snova, Porsche automobil. U pomno osmišljenim slijedovima te nevjerojatnom audio vizualnom spektaklu uživali su brojni gosti koji su na samom kraju imali priliku i upoznati se sa svim inovacijama koje skriva Taycan. Umjetnički nastup Filipa i Ane Gjud dodatno je začinio druženje na kojem je Porsche pozvao sve prisutne da dožive više od osjećaja kao što to Taycan čini od 2019. godine kada je uspješno spojio dva svijeta - elektrifikaciju i prepoznatljive Porsche značajke.

Foto: Porsche

Sada u opsežno aktualiziranoj varijanti, novi Taycan odlikuju veća snaga, veći doseg, veće ubrzanje te kraće, stabilnije punjenje. „Sigurni smo kako će nova aktualizirana verzija Taycana pružiti svim obožavateljima ono što očekuju od svakog Porsche automobila – iznimnu dinamiku vožnje i snažne emocije svaki put kada primite volan u ruke. Osim toga, Taycan spaja prepoznatljiv Porsche DNA s futurističkim elementima dizajna što ga čini atraktivnim na prvi pogled. Moramo napomenuti i kako se ističe i u pogledu tehnologije električne mobilnosti gdje je ponovno referentna točka s brzinom punjenja do 320 kW i rekuperacije energije do 400 kW,“ rekla je Silvija Berger, Porsche Brand Manager za Hrvatsku.

Foto: Porsche

Kao i kod svakog Porsche modela, i s novim Taycanom Porsche ruši predrasude i pokazuje zašto više od 75 godina uspješno stvara izvanredne automobile, postavlja nove standarde u dizajnu i performansama, nudi uzbuđenje prilikom svake vožnje i vaše snove pretvara u stvarnost. Prijavite se na testne vožnje putem linka i isprobajte sve mogućnosti novog potpuno električnog Taycana.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije