Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups!

Krenule su na prvomajsku zabavu, a onda se šokirale mjestom na koje ih je navigacija odvela

@mojbeograd_vesti
02.05.2024.
u 11:30

Ne vjerujući u kakvoj su se zbrci našle prateći uputstva navigacije, samo su se nasmijale čitavoj toj situaciji.

Taša i Maša krenule su na proslavu Prvog maja, a njihovo putovanje nije išlo baš onako kako su planirale. Na Instagram stranici Moj Beograd kruži snimka na kojoj se vidi kako su pokušale, prateći navigaciju na mobitelu, stići do izletišta na proslavu praznika, ali su umjesto toga stigle na - groblje, piše Blic.rs

Pratile su detaljno uputstva te, iako su se našle nasred groblja, mobitel im je i dalje pokazivao da su na ‘dobrom putu’. One su se, ne vjerujući u kakvoj su se zbrci našle prateći uputstva navigacije, samo nasmijale čitavoj toj situaciji. 

 

Mnogi su, ispod videa, odlučili ostaviti komentar o cijeloj situaciji pa je tako netko napisao: ‘Ne bih volio da na ovom mjestu čujem: Stigli ste na svoje krajnje odredište’, a drugi dodao: ‘Nigdje žive duše’. Treći je priznao: ‘Razbio bih telefon čekićem’.

Talijani pratili navigaciju pa autom završili na Narodnom trgu u Zadru:

Komentara 1

NO
Nogalo
13:10 02.05.2024.

Kartu čitaj, seljeka pitaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije