Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljska povezanost

Franka Batelić prisjetila se pokojnog oca, pa otkrila kako slavi Međunarodni praznik rada

Foto: Instagram
1/19
01.05.2024.
u 19:45

Glazbenica je provela Međunarodni praznik rada u Istri, u društvu majke, supruga, djece i ostalih članova obitelji

Pjevačica Franka Batelić prisjetila se svog pokojnog oca Damira koji je preminuo prije devet godina. Kako je otkrila na društvenoj mreži Instagram, danas bi proslavio svoj rođendan. - Slavimo po njegovom guštu - napisala je pored snimke priprema za roštilj. Naime, Međunarodni praznik rada Franka provodi u Istri, sa suprugom Vedranom Ćorlukom i djecom, sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom.

Franki je otac uvijek bio velika podrška u životu, ali i na glazbenom putu. Najljepše uspomene vežu je uz oca, a prisjetila ga se i prije nastupa na Euroviziji u Portugalu. Otkrila je tada da joj je najdraža eurovizijska pjesma 'L'Essenziale' pjevača Marca Mengonija jer je upravo ta pjesma veže na lijepe uspomene s tatom. Svoju ljubav prema ocu Franka je pokazala i kada mu je posvetila stih u pjesmi "S tobom". "S tobom je nebo uz mene", otpjevala je u pjesmi,kojom se vratila na estradu nakon četiri godine izbivanja.

Podsjetimo, Franka je na Euroviziji nastupila s pjesmom 'Crazy', a na Dori je bila i u ulozi voditeljice. Franka je sina Viktora i kći Gretu dobila s našim umirovljenim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, a s njim je u braku od 2018. godine. Vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dežurni dušobrižnici tada su bili uvjereni kako je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrati nekoliko mjeseci ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješan nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

 

1/3

VEZANI ČLANCI:

 

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled  zapela za oko. I u Frankinom životu u to vrijeme događale su se velike promjene.

 

1/22

 

Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. U braku su dobili i dvoje djece, sina Viktora i kći Gretu. 

 

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije