Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Mineu iznenadio neočekivani gost: 'Naša ljubav traje već skoro 30 godina!'

Foto: Nova TV
1/15
29.04.2024.
u 08:30

Faris Pinjo pobijedio je imitiravši Gazde, a na pozornici mu se priključio njihov frontmen Marko Dejanović. "Što kao prijatelji, što susjedi, što po koncertima smo se družili... Tako da ja Gazde nosim u srcu od davnih, davnih dana", objasnila je Minea

Nakon što je mnoge vratio u prošlost kao legendarna talijanska pjevačica Raffaella Carra, Faris Pinjo se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u grupu Gazde i pobijedio. 

"Ne vjerujem da ima itko tko ne zna ovu pjesmu. Pjesma je o zavičaju. Gdje god išli, pokušavamo se približiti onom početnom, odakle smo potekli", rekao je Faris prije nastupa. "Raja sam, volim sjedit, volim se družit, volim plakat, to sa sobom tamburaši nose, uz veselje, nostalgiju i puno emocija", dodao je.

Faris je izveo pjesmu "Još i danas zamiriše trešnja", a utjelovio je frontmena i pjevača Gazdi, Marka Bujanovića.

Na pozornici su mu se pridružili ostali pravi članovi grupe, a onda je, na oduševljenje svih prisutnih, usred pjesme na pozornicu išetao i pravi frontmen Gazdi, koji je zapjevao skupa s Farisom.

Na kraju nastupa žiri se ustao i zapljeskao, uz velik aplauz i ovacije cijele publike, a u studiju se orilo: "Hoćemo još!"

1/30

"Kao ja prije 30 godina", komentirao je Marko Bujanović dok se grlio s Farisom.

"Ovo je moja najdraža pjesma", rekao je voditelj Filip Detelić, no nije je htio zapjevati.

"Ne zna se tko pije, tko plaća. Ponovno imamo jedan slučaju vremepolova koji, i Mario Roth može posvjedočiti ,da kada je u pitanju kosa vrijeme uopće nije važno. Malo smo imali kosu, malo nemamo, ali ono što imamo je to da si ti po mom mišljenju jako ušao u dušu svim Gazdama", komentirao je Goran Navojec.

"Prije svega mi ja drago da mogu ovdje Marka pozdravit pred svima vama i molim vas dajte mu jedan veliki aplauz", započela je Minea. "Naša ljubav traje već skoro 30 godina, je li tako?" pitala je zatim Marka, što je on potvrdio. "Što kao prijatelji, što susjedi, što po koncertima smo se družili... Tako da ja Gazde nosim u srcu od davnih, davnih dana", objasnila je.

"To su bila lijepa vremena, ali i dalje traju", nadovezao se Marko.

"Farise, ja sam tebe obećala nagraditi s bodovima u ovoj emisiji, a dao si mi najbolji mogući materijal da ti dam dobru ocjenu i ovo je bilo fenomenalno. Stojim danas iza svojih riječi", zaključila je Minea.

VEZANI ČLANCI: 

"Toliko mi je drago što su Gazde došli večeras. Farise, ovo je uz Eda Sheerana i Kaariju, meni bio tvoj najbolji nastup. Bilo je sjajno i ovo je bilo savršeno otvaranje ove emisije", rekao mu je Mario Roth.

"Ja kad sam ga slušao iza paravana mislio sam da sam to ja", nasmijao je sve u studiju frontmen Gazdi.

"Iznenađenje potpuno. Kad pjesma ima dušu, onda ona traži izvođače koji imaju dušu. Ti si donio to i zaista me pogodilo emotivno, tako da hvala ti na ovome Farise", zaključio je Enis Bešlagić.

VIDEO: Proba za Šokačku rapsodiju u Lisinskom

Komentara 1

Avatar marlony
marlony
11:52 01.05.2024.

BiH tvoje lice zvuči poznato

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije