Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Ovaj par iz 'Braka na prvu' se zbilja zbližio: On je u vezi, ovo više nije sociološki eksperiment

Foto: RTL
1/8
02.05.2024.
u 15:11

Ovaj tjedan s Tinom mi je bio najbolji do sad. Riješili smo sve i sad guštamo u svemu - rekao je Tiago o svom odnosu sa suprugom iz showa

U RTL-ovom sociološkom eksperimentu "Brak na prvu" neki od parova su se zbilja zbližili i sve daje naslutiti kako će i nakon showa ostati u braku. Među tim parovima u ovoj sezoni su Tina i Tiago koji su pred stručnjacima priznali kako im je protekli tjedan bio najljepši dosad. - Ovaj tjedan s Tinom mi je bio najbolji do sad. Riješili smo sve i sad guštamo u svemu - rekao je Tiago, a onda je uslijedilo još jedno priznanje. Tina je pred djevojkama otkrila kako su ona i Tiago zajedno, piše RTL

- On to shvaća kao vezu. On je u vezi, on više nije u sociološkom eksperimentu. Kako on to shvaća, mi smo u vezi -  rekla je Tina
Na to ju je Karmen upitala je li ona u vezi. - Mislim da da - s osmijeh na licu je izjavila Tina. Djevojke su bilee na večeru, a Tina je pričala kako joj se sviđa što Tiago prati njezine emocije i točno zna kako reagirati. Tina je sigurna da Tiago misli da su oni u pravoj vezi, baš kao i ona. Djevojke su bile presretne pa su nazdravile u njihovo ime. -Mene je resetiralo to kada je on otišao od doma jer to vrijeme kada sam bila doma mi je on falio pa sam malo razmislila - zaključila je Tina. 

Ovaj par je poslao i pismo Tamari i Filipu kako bi im pomogli oko njihovog odnosa te su im u tim pismima objasnili na koji način vide njihov odnos i što bi im preporučili da naprave da se on poboljša, odnosno da ide u ljubavnom smjeru. Jedan od savjeta bio je da Filip Tamaru upozna sa svojom obitelji i prijateljima. Srećom, Filip ju je preduhitrio i to je učinio dan ranije. 

- Svaka čast - rekao mu je Tiago. - Upoznao ju je s obitelji. Stalno su zajedno. Kuhaju zajedno, sve rade zajedno. I što sad? Što nedostaje - rekla je Tina kroz smijeh i dala do znanja kako nedostaje samo još poljubac.

VIDEO Ivan Tandarić iz Elfsa eurovizijski je fanatik: 'Baby Lasagna može pobijediti, sve je na žiriju'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije