Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paul Bradbury

Poznati Britanac doživio anegdotu u Sinju: Sve javno objavio na društvenim mrežama

Paul Bradbury
Foto: Arhiv VL
1/4
30.04.2024.
u 20:39

Poznati Britanac na društvenoj mreži Facebook podijelio je priču koja definitivno vrača vjeru u ljude.

Poznati bloger Paul Bradbury koji je porijeklom Britanac od 2002. živi u Hrvatskoj. Često na društvenim mrežama, ali i na svom blogu objavljuje iskustva iz Hrvatske, a najviše se osvrće na život u Dalmaciji. Na Facebooku je objavio priču te opisao svoje iskustvo iz Sinja. Jedan gospodin ga je oduševio, a na kraju je primijetio da je taj muškarac vlasnik jednog sinjskog ugostiteljskog objekta.

"Zašto Hrvatska? Zakasnivši na sastanak za promjenu, tražio sam mjesto za parkiranje u središtu Sinja na cesti koja se sve više smanjivala. Mještanin iz ove pizzerije pitao me što radim. Kad sam mu objasnio, pitao me koliko ću biti (4-5 sati) i pomogao mi je da vozim unazad do mjesta izvan ceste. Kakva legenda", objavio je te je nadodao:

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Paul Bradbury
1/9

 

Dva sata kasnije, dok snimam u centru, primjećujem ga kako mi prilazi sav usplahiren."Hvala Bogu da sam te našao. Moraš doći sad jer će ti oduzeti auto. Ne brini, našao sam ti drugo mjesto", napisao je te dodao: - Legenda je vlasnik pizzerije. Hvala vam gospodine. Vrhunac odličnog dana u sunčanom Sinju", objavio je zanimljivu priču na društvenim mrežama Paul Bradbury.

 

VIDEO: Petar Grašo otkrio lijepe vijesti! Sa suprugom Hanom očekuje drugo dijete

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije