Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožavatelji iznenađeni

VIDEO Let 3 skinuo se u bazenu i otplesao ples Baby Lasagne: Pružili mu ogromnu podršku

Foto: Hrvoje Baudoin
1/8
30.04.2024.
u 13:15

Let 3 nastupio je u Dubaiju, a veliku podršku pružili su ovogodišnjem predstavniku Hrvatske na Euroviziji...

Grupa Let 3 proteklog je vikenda po prvi put nastupila u Dubaiu, gdje je u rasprodanom Oak Live Baru odsvirala furiozan set najvećih hitova. Posjet Ujedinjenim Arapskim Emiratima grupa je iskoristila da snimi i prigodan video podrške Baby Lasagni uoči njegovog odlaska u Švedsku.

Nastupom u Dubaiju Let3 su započeli turneju „Let3 na vratima raja“ u sklopu koje će tijekom 2024. odsvirati hrpu koncerata diljem cijele regije. Riječko Exportdrvo dočekat će svoje sugrađane 17. svibnja, već dan kasnije bend će se uputiti prema Radencima u Sloveniji. Medulinski Rocks And Stars u Cave Romani ugostit će ih 27. lipnja, a u petak 5. srpnja uveličat će proslavu 30 godina pivovare Medvedgrad u sklopu dvodnevnog događaja pod nazivom Brundanje u zagrebačkim Gajnicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Pogledajte kako je izgledao ludi party nakon Dore na koji su Let 3 odveli Severinu

1/24

 

Prvog dana rođendana Let će podijeliti pozornicu s Goranom Baretom i Majkama te grupom Jonathan. Sljedeći dan, 6. srpnja, grupa će nastupiti na Aurea Festu u Požegi. Sam kraj mjeseca rezerviran je za Sloveniju – 25. za Castle Kolpa Music Festival u Fari i 27. za Shod u Baču kod Ilirske bistrice. Osim navedenih datuma u pripremi je još minimalno desetak koncerata turneje „Let3 pred
vratima raja“ čiji termini i gradovi će uskoro biti objavljeni.

 

VIDEO: Siniša Vuco pjevao djeci sirotišta u Venezueli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije