Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO IZBEZUMLJEN

Bivši HNL-ovac dobio gnjusne poruke: 'Poslao mi je sliku groblja u Vukovaru, želi da svi Hrvati umru'

Vejle BK - Aalborg BK
Kim Price
01.05.2024.
u 17:05

Nakon utakmice je u razgovoru rekao kako smatra da se nije radilo o drugom žutom kartonu, ali to nije spriječilo bijesne navijače Lyngbyja da mu šalju grozne poruke. Otkrio je što mu je poslao jedan od njih te kako je doživio napad na svoju privatnost.

Bivši nogometaš iz HNL-a Denis Kolinger našao se na udaru bijesnih navijača danskog Vejlea nakon što je sa svojim klubom remizirao 1:1 protiv Lyngbyja u utakmici tamošnje Superlige. Kolinger je već u 24. minuti zaradio žuti karton zbog prekršaja, a u 45. minuti je napravio još jedan prekršaj, nakon kojeg je mogao biti isključen. Ali sudac mu je progledao kroz prste. Nakon utakmice je u razgovoru rekao kako smatra da se nije radilo o drugom žutom kartonu, ali to nije spriječilo bijesne navijače Lyngbyja da mu šalju grozne poruke. Otkrio je što mu je poslao jedan od njih te kako je doživio napad na svoju privatnost.

GALERIJA Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom?

Vejle BK - Aalborg BK
1/7

- Neki navijač mi se javio i slao prijeteće poruke da će mi poslati bombu, da želi da Hrvati umru, poslao mi je i groblje u Vukovaru. Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin. Napisao mi je i da su Hrvati u Danskoj dobrodošli kao AIDS u Africi. Ma svašta, baš ružne poruke, da se izbezumiš kad ih pročitaš - otkrio je Kolinger za Sport Klub.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski stoper je u karijeri igrao za Zagreb, Lokomotivu, a 2020. prešao je u Vejle gdje je proveo dvije sezone da bi potom otišao u rumunjski Cluj na posudbu. Ove sezone ponovno se vratio u Vejle gdje je odigrao 20 utakmica u svim natjecanjima, a upisao je i jednu asistenciju, no ovo će mu zasigurno biti ružna epizoda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nisam_robot
nisam_robot
19:01 01.05.2024.

Skandinavci (pametno) šire (neistinitu) sliku da su posebno uljudni i civilizirani. Naši pogotovo ljevičari istovremeno isto tako šire (neistinitu) sliku o nama da smo pokvareni i zatucani. Ustvari smo li-la tu negdje sa prednostima i manama. Ali oni uživaju na svojim pozitivnim predrasudama koje sami proizvode o sebi a mi trpimo zbog lažnih negativnih izmišljenih predrasuda. Jer neki naši misle da za druge djeluju posebno plemeniti kada pljuju po svome narodu.

Avatar rubinet
rubinet
18:20 01.05.2024.

Sjećam se Kolingera. Igrao je za Lokomotivu. Dobar branič!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije