Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRDAČAN SUSRET

FOTO Modrić je imao potpuno neočekivani posjet legende u Münchenu: 'Nismo se vidjeli 10-tak godina'

Sabahudin Topalbećirević Facebook
30.04.2024.
u 10:00

Modrić je jučer sa suigračima iz kraljevskog kluba stigao u München, a ondje ga je dočekao legendarni BiH sportski komentator Sabahudin Topalbećirević.

Europski velikani Bayern i Real večeras od 21 sat na Allianz Areni igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka. Hrvatski kapetan Luka Modrić u konkurenciji je za taj dvoboj, posebno nakon dobre igre protiv Real Sociedada prošloga petka i mogli bi ga vidjeti odmah od prve minute. Modrić je jučer sa suigračima iz kraljevskog kluba stigao u München, a ondje ga je dočekao legendarni BiH sportski komentator Sabahudin Topalbećirević.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića

1/13

Naš nogometni čarobnjak Modrić i popularni Baho su se fotografirali, a onda je ikona sportskog novinarstva napisala: 'Pred veliku utakmicu s legendom svjetskog fudbala - nogometa. Nismo se sreli desetak godina. Luka Modrić... Maestro.' Ova objava je oduševila sve nogometne fanove na njegovom profilu te skupila preko 2000 lajkova.  Inače, momčadi u ovaj dvoboj ulaze s različitim motivacijama. Dok je Bayernu Liga prvaka jedina prilika za osvajanjem trofeja ove sezone nakon ispuštanja naslova u Bundesligi i Kupu, realovce samo matematika dijeli od osvajanja naslova ligaškog prvaka; pet su kola prije kraja više od 10 bodova ispred konkurencije.

VEZANI ČLANCI:

No bez obzira na to što Real praktički ima već osiguran trofej, a Bayernu prijeti prva sezona bez trofeja nakon 12 godina, kad je Liga prvaka u pitanju svi znamo da Madriđanima ne nedostaje motivacije i da je to njihovo natjecanje. Oba su kluba skupine završila na čelu, u osmini finala Real je izbacio Atletico, Bayern Lazio, a zanimljivo je da su i jedni i drugi u četvrtfinalu izbacili glavne engleske adute, Real je izbacio Manchester City, a Bayern Arsenal.

Komentara 1

ČE
četvrti
11:53 30.04.2024.

Legenda? Legendaran? Legendarni ste!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije