Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ CITYJA

Haaland postaje 'Kralj Barbara' u popularnoj videoigri

Champions League - Group G - Manchester City v BSC Young Boys
Lee Smith/REUTERS
30.04.2024.
u 15:00

Norvežanin je na svojim društvenim mrežama objavio trailer za igru koji prikazuje sebe u stvarnom životu kako se susreće s likovima iz igre prije nego što bude prebačen u računalni svijet igre.

Napadač Manchester Cityja Erling Haaland postao je lik u popularnoj mobilnoj videoigri "Clash of Clans", priopćio je u utorak developer te igre Supercell.

Haalandov lik zove se "Kralj Barbara", preuzet više od 2 milijarde puta i prvi je u igri koji se temelji na stvarnoj osobi. Norveški 23-godišnjak, koji je i sam obožavatelj te igre, imao je 12 godina kada je prvi put objavljena.

Norvežanin je na svojim društvenim mrežama objavio trailer za igru koji prikazuje sebe u stvarnom životu kako se susreće s likovima iz igre prije nego što bude prebačen u računalni svijet igre.

"Kad smo čuli da je Haaland obožavatelj naše igre i da želi biti partner s nama, bio je to stvarno scenarij iz snova", rekao je Stuart McGaw, generalni menadžer Clash of Clansa u priopćenju za javnost.

"Bilo je teško prešutjeti ovo, ali sam uzbuđen što konačno mogu govoriti o ovom epskom partnerstvu s Clash of Clans", rekao je Haaland. "Veliki sam obožavatelj igre dugo vremena i znam sve o njoj, tako da je stvarno cool pojaviti se kao lik u igri."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije