Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VRATAR

Livaković želi napustiti Fenerbahče, no ostao je šokiran kada je čuo cijenu

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympiacos v Fenerbahce
Foto: LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
1/2
02.05.2024.
u 14:06

Hrvatski vratar je odlučan u svojoj namjeri da se rastane s Istanbulom nakon samo godinu dana, i to nakon nereda koji su izbili nakon utakmice u Trabzonu.

Dominik Livaković želi napustiti Tursku na kraju ove sezone i Fenerbahče mu neće raditi probleme. No, potrebno je da dođe prava ponuda. Prema pisanju turskog portala Fotospor, hrvatski vratar je odlučan u svojoj namjeri da se rastane s Istanbulom nakon samo godinu dana, i to nakon nereda koji su izbili nakon utakmice u Trabzonu.

Livaković je na toj utakmici prvo doživio udarac u glavu, a potom ga je domaći huligan napao s leđa. Incident je izazvao buru u turskom nogometu s Fenerom koji je prijetio napuštanjem lige, no situacija se nekako smirila.

Savez je oštro kaznio Trabzonspor, ali Livaković, prema navodima, ostaje pri svojoj odluci da napusti Istanbul. Nedavno se pojavila informacija da ga želi Olympiakos, a sada su u igri klubovi iz Saudijske Arabije. No, cijena za hrvatskog vratara bit će paprena.

Fenerbahčeova uprava postavila je cijenu od čak 10 milijuna eura za Livakovića, što je iznenadilo menadžera hrvatskog vratara. On tvrdi da će malo tko biti spreman izdvojiti toliko novca, ali Turci opravdavaju svoju cijenu činjenicom da nije isto prodavati igrača iz Dinama i Fenerbahčea.

Livaković je prošlog ljeta iz Dinama prešao u Fenerbahče i potpisao ugovor na pet godina. Pretpostavlja se da su ga Turci platili 6.6 milijuna eura.

 

Komentara 6

KA
kanđija
15:45 02.05.2024.

A nemaju ovi u Feneru Daria Šimića kojega je imao i sada ponovno ima Dinamo...

KU
kublajkhan
15:05 02.05.2024.

A tko ga je ispod cijene išao prodavati u klub koji je u tom trenutku bio slabiji od Dinama? I sa kojim ciljem je to učinjeno?

PO
Poletarac101
16:36 02.05.2024.

Nadam se da Petković vidi s kim bi mogel imat posla...Petković idealan za Njemačku Bundesligu👌

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije