Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO VRATARU
Povratak na članak

VIDEO Luka Modrić 'izdao' Matea Kovačića, vatreni nije bio svjestan što mu rade iza leđa

Junak prolaska Reala bio je vratar Lunin koji je obranio dva jedanaesterca, od kojih je jedan Kovačiću. Nakon utakmice je rekao da mu je "Luka Modrić pomogao savjetima" i da je "znao kamo će Kovačić uputiti udarac".

Komentari 1

Avatar jeremija1
jeremija1
16:52 18.04.2024.

Ma već sto put viđeno. Uvijek govorim da bi Luki bilo bolje da ne puca penale, uvijek se sjetim ona dva penala protiv Danske, jedan obranjen a drugi na sreću ušal po sredini . A o Kovi da i ne govorimo. Ako si dobar igrač, ne znači da si dobar za penale. Ako je tko jučer od naših trebal pucati, onda je to Gvardiol

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.