Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIDEN VS. TRUMP

Predvidio je gotovo sve američke predsjednike: Ima neobičnu metodu i otkrio tko pobjeđuje ove godine

30.04.2024.
u 12:46

U ovom slučaju, kada imamo predsjednika koji se bori za drugi uzastopni mandat (Joe Biden) i izazivača iz druge stranke (Donald Trump) metoda izgleda ovako – ako na 7 ili više tvrdnji odgovor bude "točno", pobjeđuje aktualni predsjednik (Biden), a ako 7 ili više odgovora bude "krivo", pobjeđuje izazivač (Trump)

Komentara 29

Avatar majkuvam
majkuvam
17:14 30.04.2024.

Sigurno će pobijediti onaj koji ne bude izgubio....

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:46 30.04.2024.

Baba Vanga nikad nije griješila, posebice kad je retroaktivno.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
17:09 30.04.2024.

Ja imam još bolju metodu, ima samo jedno pitanje: je li kandidat dementna osoba koja ne zna u kojoj je državi, u kojem je gradu, u kojoj je dvorani, na kojoj je hemisferi, koja ne razlikuje svoju ženu od svoje sestre, koja ne razlikuje predsjednika Kine od predsjednika Meksika, koja ne zna tko mu je podpredsjednik, koja ne zna kada je ona bila podpredsjednik, koja ne zna naći Bijelu kuću kad stoji na tri metra od nje, koja ne može ući u Air Force One bez da pet puta padne i bez da mu trojica pokažu kojim putem mora ići i koju mora prekidati pripadnik tajne službe u kostimu uskršnjeg zeca da ne bi pričao gluposti? Ako je odgovor "da", onda će predsjednik biti Trump.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije