Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO

Nikad bliži europski san: Komisija će dati zeleno svjetlo BiH za otvaranje pregovora

11.03.2024.
u 19:24

Stvari oko BiH nikada nisu jednostavne pa se tako razmatra i dodatno uvjetovanje otvaranja pregovora s organiziranjem međuvladine konferencije

Komentara 32

KI
Kontra indoktriniran
19:41 11.03.2024.

Jeste li vidjeli građanina BiH koji već nema državljanstvo EU? Austrija juri prema milion asimiliranih, mladi iz BiH tamo se besplatno školuju, Njemačka ide njenim putem, a Domovnice posjeduju svi ostali. Sem granica na kojima su velika zadržavanja ostalo sve imaju i status im nije toliko važan, jer iovako primaju velika sredstva iz EU proračuna, neki kažu u visini onih koje prima i Hrvatska. U NATO sigurno, pogotovo u ovoj situaciji, neće jer su Srbi protiv toga. Političarima u BiH ne treba EU a na neki način ih građani i podržavaju, jer prošle su godine od rata a oni neke stvari namjerno ne mijenjaju. Ovo je jasno i EU, ali guraju po svome. I iskreno, prilikom odlaska u BiH vidljivo je da su njihove kuće ljepše nego mnoge u EU. Siva ekonomija koju podržavaju BiH političari, ali i građani znači da nećeš imati autoput, ali ćeš u kući imati više, tako da je službena statistika o standardu građana itekako lažna.

BA
Barcelona85
19:54 11.03.2024.

Boze blagoslovi Hrvate katolike u BIh te muslimane koji su svijesni da su Hrvati islamske vjeoispovijesti. Sve najbolje za Ramazan,

ČI
Čife
20:48 11.03.2024.

A što sa Srbima kada oni hoće u Rusiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije