Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALITIČARI: KAKO POTAKNUTI BIRAČE NA EU IZBORE

Hrvatski birači ponašaju se kao da nismo članica EU i kao da nas se EU ne tiče; kao da smo Srbija, a ne Slovenija

01.05.2024.
u 13:20

Marijana Grbeša smatra da bi onaj tko sastavi Vladu u euforiji mogao povući veću izlaznost, Tonči Tadić primjećuje da se euroskeptici kandidiraju za EU parlament jer im je mila plaća, a Krešimir Macan da mandati HDZ-u, SDP-u, Možemo pa i Mostu nisu upitni, ali da će se bitka voditi za zadnja dva mandata među manjim strankama. Mate Mijić smatra da je za Plenkovića neka od najviših pozicija u EU administraciji opcija čak i ako prije toga sastavi novu Vladu

Komentara 15

KA
karijes
14:01 01.05.2024.

Već samo saznanje da tamo odlaze bitange kao što je matić, kolakušić, sinčić, borzan ... ljudima se ogade tekvi izbori.

Avatar Cera
Cera
15:04 01.05.2024.

Kaj se mene tiće najbolje da ne izađe nitko.Plača im je enormna stan i auto badava a naravno tu je i prehrana na uštrb i trošak naroda,,, A od EU samo oglodale kosti koje treba vratiti pune mesine.

L7
l7
18:45 01.05.2024.

Da imamo kvalitetniji i stručniji sadržaj u javnim medijima, koji analizira i informira o međunarodnim pitanjima, uključujući eu politike, građani bi mogli shvatiti da svijet postoji izvan ovoga što im se sad nudi i prezentira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije