Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović još može uvjeriti Plenkovića da predsjednik RH itekako postoji

30.04.2024. u 10:32

Sve i da krši duh Ustava, intervencija Ustavnog suda nakon izbora bila bi spornija od pukog upozorenja za izbora. I što mu mogu? Ne može Ustavni sud odrediti mandatara.

Komentara 17

PR
pravedno
11:29 30.04.2024.

Kad će kraj tom kafanskom prepucavanju, Milanović se ponaša kao njegov najbolji prijatelj Dodik, " NEMOŽE MI NITKO NIŠTA"

BU
burza
12:23 30.04.2024.

Nikad nije bio moj predsjednik a pogotovo sada

Avatar votum
votum
11:38 30.04.2024.

Gospode Bože! Mogu poništiti takvu odluku Sabora, jer je "plod neustavnog djelovanja" i mogu je poništavati dok ne ponište cijele izbore! Ne može nitko uživati plodove NEUSTAVNIH RADNJI! .... N I T K O!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije