Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLUŠAO INTUICIJU

Mladić (18) iz SAD-a kupio srećku pa osvojio veliki dobitak: 'Nešto mi je samo reklo da je kupim'

Lottery office
Thomas Frey/DPA
02.05.2024.
u 23:20

Još uvijek nije odlučio što će učiniti sa svojim dobitkom, ali želi ga "mudro potrošiti"

Donnie Leviner (18) iz Laurinburga u Sjevernoj Karolini imao je osjećaj da bi trebao kupiti srećku i njegova se intuicija isplatila dobitkom od 2 milijuna dolara. 

"Nešto mi je samo reklo da je kupim", rekao je mladić koji je prije velikog dobitka kupio samo nekoliko srećki, piše NC Education Lottery. "Bio sam u nevjerici. Stvarno nisam mislio da je to istina", opisao je.

On je, naime, sreću kupio u trgovini, a nakon dobitka je kroz smijeh rekao: "Otišao sam samo napuniti kosilicu". Još uvijek nije odlučio što će učiniti sa svojim dobitkom, ali želi ga "mudro potrošiti".

 

GALERIJA Žestoki propalestinski prosvjedi šire se kampusima diljem SAD-a: Ne odustaju od zahtjeva, deseci uhićeni
Lottery office
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije