Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen je

Scena iz horora: Monstrum iz okolice Drniša ubio kokoš pa s njom udarao po metalnoj ogradi

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
30.04.2024.
u 12:26

Zbog ubijanja životinja policija iz Drniša osumnjičila je 45-godišnjaka

Stravične scene, kao one iz horora, dogodile su se u općini Ružić u Šibensko-kninskoj županiji. Naime, 45-godišnjak ušao je u kokošinjac, koji je u tuđem vlasništvu, i bez povoda ubio jednu kokoš, a zatim je s njom udarao po metalnoj dvorišnoj ogradi. 

U Policijskoj postaji Drniš provedeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo ubijanja ili mučenja životinja, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

– Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Šibensko-kninske – kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, piše Šibenski.hr. 

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Ovako izgleda pakao na zemlji: Stanovnici se prže na plus 40, pogledajte u čemu pronalaze spas

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
1/30

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije