Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE

Bizaran zločin u Zagrebu: Supruga ugrizla muža tijekom noći, mora platiti 20 eura kazne

Općinski prekršajni sud u Zagrebu
Robert Anic/PIXSELL
30.04.2024.
u 20:48

Svi su se odrekli prava na žalbu, stoga je presuda odmah postala pravomoćna

U Zagrebu je uhićena žena nakon što je oko 3:20 ujutro u stanu ugrizla muža. Naime, prema presudi, sve se dogodilo u veljači, piše Danica.hr. “Počinila je nasilje u obitelji u odnosu na svog supruga kojega je u 3.20 sati ujutro ugrizla za ruku, a što je kod njega prouzročilo osjećaj straha i uznemirenosti“ izjavio je prekršajni sudac.

Ono što je zanimljivo je to što je 32-godišnjakinja uhićena tek tjedan dana nakon što je ugrizla supruga. Nakon što je uhićena, sud ju je proglasio krivom i kaznio sa 60 eura. Međutim, s obzirom na to da je uhićena, morala je platiti samo 20 eura kazne. 

Svi su se odrekli prava na žalbu, stoga je presuda odmah postala pravomoćna. Naime, 32-godišnjakinja je iz Koprivnice, a s mužem živi u Zagrebu.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Što su to vidjeli kod Mljeta? Ribari snimili nesvakidašnji prizor, nazire se peraja

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:32 01.05.2024.

Dobro je prošla, jer da ga je ugrizla po danu, platila bi 50 eura.

LA
larala
07:22 01.05.2024.

Iskreno se nadam da je ovo satira jer u suprotnom bi bilo pokazatelj katastrofalne države i pravosuđa...Dok kriminalci šeću po ulicama, dok se na rješavanje sporova čeka godinama, likuši za ugriz "kazna" smanjena sa 60 na 20 eura jer je uhićena zbog obiteljskog nasilja.

PO
poluprovokator
08:16 01.05.2024.

Nije poštovao upozorenje "zabranjeno hraniti i dražiti noću"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije