Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivana reakcija

Žena saznala da su joj kćer i njen zaručnik rođaci u 5. koljenu: 'Pa što, neš' ti!", komentirali korisnici na Facebooku

shutterstock
24.03.2020.
u 09:30

Saznala je da su rođaci u petom koljenu, što znači da dijele pra-pra-pradjeda i baku.

Jedna je majka na Redditu ispričala kako je odlučila da ipak neće platiti za vjenčanje svoje kćerke kako je trebala jer je saznala da su ona i mladoženja - u rodu. U svom postu žena kaže da je za kćer i zeta saznala da su rođaci u petom koljenu, no mladi par to nije obeshrabrilo i odlučili su svejedno ozakoniti svoju vezu.

Zbog toga se autorica posta posvađala sa kćerkom koja joj je i zaprijetila da će je potpuno izbaciti iz života ako ne prihvati njenu vezu i partnera.

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18

- Slučajno sam saznala za njihovo krvno srodstvo i mislila sam da će kćer biti shrvana, no ona je samo rekla da s tim nema nikakav problem i da će se svejedno udati za svog zaručnika.

Nakon što je njena priča podijeljena i u Facebook grupi That’s It I’m Wedding Shaming, mnogi su kritizirali postupke ove majke jer, kažu, daleko krvno srodstvo uopće nije bitno. 

Bilo je ipak i onih koji su stali na maminu stranu tvrdeći da ni sami ne bi bili s nekim s kim su u krvnom srodstvu, ma kako dalekom...

- Peto koljeno znači da su prije četiri generacije dijelili nekog pretka... Pa što? - komentirao je jedna korisnik, no bilo je i komentara zgražanja poput "To je odvratno. Ne bih se nikad mogla udati za nekog s kim sam u krvnom srodstvu!”, prenosi Daily Mail.

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle' ❤

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije