Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV TROBOJ

ANKETA Sve tri središnje informativne emisije sinoć su počele u isto vrijeme, koju ste vi gledali?

Foto: Promo
1/5
03.10.2022.
u 13:38

- Gledatelji su opet izabrali Informativni program Nove TV, koja je u tom vremenskom slotu bila čak 112% gledanija od prvog slijedećeg konkurenta, poručili su s Nove TV te se pohvalili novim studiom. No, bilo je i onih koji su ga kritizirali

Sinoć u 19 sati prvi put su sve tri nacionalne TV kuće svoj središnji Dnevnik emitirali u 19 sati. Podsjetimo, HRT je godinama svoju središnju informativnu emisiju imao u terminu od 19.30, a nakon što je Nova TV počela svoj Dnevnik emitirati u 19.15, HRT se prebacio na 19 sati i produžio trajanje svog Dnevnika na sat vremena. RTL je, pak, svoj RTL Danas emitirao od 18.30, a u lipnju ove godine najavili su da su se i oni odlučili za promjenu termina. Objasnili su kako im je glas njihovih gledatelja bio presudan u toj odluci i sretni su što su povukli taj potez jer im je publika zahvalila odličnim odazivom. 

Posljednji dnevnik koji je promijenio termin je onaj Nove Tv, a prema prvim podacima gledanosti svaki treći gledatelj koji je sinoć bio ispred televizije pratio je Dnevnik Nove TV, koji je dosegnuo gotovo milijun gledatelja. 

- Gledatelji su opet izabrali Informativni program Nove TV, koja je u tom vremenskom slotu bila čak 112% gledanija od prvog slijedećeg konkurenta, poručili su s Nove TV te se pohvalili novim studiom. 

Multifunkcionalni studio prostire se na 600 metara četvornih i može se koristiti u svim smjerovima. Opremljen je 4K studijskim kamerama te LED rasvjetom najnovije generacije. Studio obogaćuje nekoliko zakrivljenih videozidova, višestruke 4K rezolucija, napravljenih LED tehnologijom visoke preciznosti u prikazu slike, zbog čega je slika na njima kristalno čista. Sredinom dominira voditeljski stol koji slijedi najnovije trendove u dizajnu, a posebnost mu je i u tome što se može okrenuti za 360 stupnjeva. No, čini se kako se novi studio Dnevnika Nove Tv nije svidio svima. Dok su neki hvalili modernizirani studio, bilo je i onih koji su ga kritizirali. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Najavna špica je malo preobična i nezanimljiva.Studio je ok ali nekako previše prazan,hladan i bezličan.Prostor je velik ali neispunjen,nema ugođaja.Malo mi je slično interijeru RTL-a.Bojim se da ste promašili stajling, poručila je na Facebooku jedna gledateljica. 

- Prvo, najava novog termina. Sa 19 i 15 na 19. Kao da se ne znam što najavljivalo. Trajanje dnevnika isto. Predugo, dosadno i zamorno. Dalje, najmodernije ne znači i najbolje, najukusnije, naj ovo ili ono. Boje su preintenzivne i oči su mi umrle prve tri minute gledanja. Od kud je ideja dosla da sve bude rozo/ljubičasto? Vremenska prognoza, ajde može. Fora je onaj veliki ekran, imaš dojam da si u oblacima. I onda onaj prenašminkani, uštirkani Brzoti. Nadalje, od kud potreba stavljati prebrze titlove, vjerujem da pola ljudi nije stiglo ni pročitati. Čestitke na lijepo odrađenom poslu, predanosti vaših ljudi, voditelja, ali važne su točne i ispravne vijesti/informacije, sav ostali kič je nepotreban, mišljenja je druga gledateljica. 

U jučerašnjoj anketi pitali smo vas koji ćete Dnevnik gledati, a po rezultatima, čini se kako se 51,2 posto naših čitatelja odlučilo za Dnevnik Nove Tv, 31,8 posto za Dnevnik HRT-a, a 17 posto za RTL Danas. 

VIDEO: Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam stanju nekog udariti' 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar antoinette
antoinette
14:02 03.10.2022.

Ni jedan.

RE
RedTree
14:05 03.10.2022.

Njemački Rtl vijesti cca 25 minuta s vremenskom prognozom, a ovi daju maratone od sat i petnaest. Možeš misliti kako će to itko gledati.

HH
Hrvoje Hrk !!
14:14 03.10.2022.

Nekak mi je u zadnje vrijeme ovaj na Hrt-u bolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije