Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI NAVIJAJU ZA MARKA

VIDEO Uzavrela atmosfera na Europskom trgu, na stotine obožavatelja pjevalo s Baby Lasagnom

Zagreb: Gledanje finalne večeri Eurosonga na Europskom trgu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/14
11.05.2024.
u 23:23

Baby Lasagna nastupa pod rednim brojem 23

Na Europskom trgu u Zagrebu prvi put je organizirano javno gledanje Eurosonga gdje se okupilo mnoštvo ljudi.  Naš Baby Lasagna veliki je favorit i na kladioničari mu već tjednima predviđaju prvo mjesto na 68. izdanju ovog natjecanja koje počinje u 21 sat. Danas se za pobjedu bori s 24 natjecatelja - jer netom prije finala dogodio se skandal i Nizozemac Joost je diskvalificiran. Baby Lasagna nastupa pod rednim brojem 23. 

Tijek događaja: 

23:15 - Tijekom nastupa Baby Lasagne na Europskom trgu u Zagrebu zavladala je potpuna ludnica. Stotine okupljenih u glas u pjevali s našim Markom te plesali u ritmu 'Rim Tim Tagi Dim'. 


22:20 - Pogledajte kako se Eurovizija prati u nekoliko hrvatskih gradova: 

Zagreb: Gledanje finalne večeri Eurosonga na Europskom trgu
1/43

21:17 - Građani su uz gromoglasan pljesak i uzvike popratili izlazak Baby Lasagne na pozornicu u Švedskoj. Pogledajte kako je to izgledalo na Europskom trgu.


20:50 - Osim u Zagrebu, prijenos Eurosonga moći će se pratiti i na splitskoj rivi, kao i u Osijeku u Parku kralja Držislava. Prijenos se može pratiti i u Puli u kinu Valli kao i u Umagu te u Zadru na Formu. 


20:45 - Rijeke ljudi slile su se večeras na zagrebački Europski trg gdje je po prvi puta organizirano javno gledanje finalne večeri Eurovizije. Osvježavajući napitci, grickalice, zastave i, dakako, heklani tabletići samo su dio rekvizita kojima su se večeras opremili brojni navijači, a kojima se pridružio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević. 

Gradska je uprava ranije ovog tjedna, podsjetimo, najavila i kako će se u Zagrebu, ako Baby Lasagna sa svojim hitom "Rim Tim Tagi Dim" večeras pobijedi na Eurosongu, organizirati i doček. Također su istaknuli kako će Zagreb biti spreman dogodine organizirati Eurosong u metropoli. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije