Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Survivor

Crveno pleme odnijelo pobjedu odličnim rezultatom, Tijana: 'Konačno je došao i taj dan...'

Foto: Nova TV
1/5
16.05.2024.
u 23:35

U nevjerojatnom okršaju na mokrom i skliskom poligonu, između crvenog i plavog plemena, crveni su zabilježili impresivnu pobjedu rezultatom 8:3, osiguravši si tako važan plemenski imunitet.

Odlučujući bod za crveno pleme donio je Stefan, koji se hrabro natjecao s Alexom u zadnjoj rundi. Njegova izdržljivost i spretnost bili su ključni za trijumf crvenog tima u ovom teškom izazovu.

Kiša je ponovno pokazala svoju moć, a crveno pleme pokazalo je svoju sposobnost prilagodbe. „Konačno je došao taj dan da pobijedimo“, izjavila je Tijana, izražavajući radost i olakšanje nakon dugo iščekivane pobjede. Stefan je dodao: „Drago mi je da smo spasili jednog člana našeg tima“, ističući važnost plemenskog imuniteta i olakšanje koje članovima tima on donosi.

 

1/5

 

VEZANI ČLANCI:

 

Svi sad razmišljaju o tome koga bi plavo pleme moglo nominirati za duel, a Ognjen iz crvenog tima iznio je svoja razmišljanja o mogućim promjenama na plemenskom vijeću. „Da smo izgubili na poligonu, ako ne bih osvojio ogrlicu osobnog imuniteta, bio bih nominiran, ali me ne bi čudilo da se dogodi promjena sljedeći put jer donosim bodove. Mislim da Anđela neće biti nominirana jer je vidljiva ta ženska solidarnost. Kako je neizvjesno kod plavih, tako je i kod crvenih“, istaknuo je Ognjen, ukazujući na dinamičnost strategija i nepredvidivost nadolazećeg plemenskog vijeća. Uskoro ćemo na plemenskom vijeću čuti ishod novih nominacija. 

 

 

VIDEO: Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije