Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSTINENCIJA NIJE PROBLEM

Farmere ne brine seks, već nehigijena

06.03.2009.
u 11:23

Seks je glavna tema svakog reality showa. Hoće li ga biti? Tko će s kime? Kada, gdje i kako? Hoće li ga Nova TV pustiti u eter... Sasvim je logično da je to bila i glavna tema među farmerima dan prije odlaska u show. – Bila sam ja bez seksa i dulje od tri mjeseca – iskreno je priznala ‘suhi trenutak’ Sonja Kovač pa objasnila: – Nisu to tri godine, dečko me podržava i ja sam spremna otići do kraja.

U apstinenciji ni TV voditeljica Marija Štrajh ne vidi ništa loše, iako ju javnost zbog njenih eksplicitnih emisija doživljava puno drugačije negoli ona samu sebe.

– Pa nisam ja neka nimfomanka!? A i mogu jako dugo izdržati bez seksa jer sam naučila neke istočnjačke metode suzdržavanja i život bez orgazma – objasnila nam je Marija Štrajh.

No, je li moguće da se seks negdje na imanju kraj Ivanić Grada dogodi baš njoj?

– Pa, trebala bih imati metu. Mora se dogoditi kemija i onda je sve moguće. Ali ja ću poštovati javnost pa možda neću to napraviti pred kamerama. Ili bih mogla testirati Novu TV da vidimo hoće li pustiti to u eter, ha, ha! – smije se Marija Štrajh, dok su pjevačici Marini Perazić neke sasvim druge teme na pameti.

– Zapravo sam bila protiv odlaska na Farmu, ali su me moja djeca nagovorila da odem. Prošle su tu neku pubertetsku fazu i žele mi dokazati da se mogu odgovorno ponašati. Ovo nam je sada svima jedna velika škola nakon koje ćemo vidjeti gdje smo zapravo – puna vjere u djecu Perazić je napustila Zagreb, što prije sigurno ne bi napravila.

– U jednom sam trenutku shvatila da mi je bolje biti uz djecu negoli jurcati okolo od projekta do projekta. Naime, za jednog od njih mi se kćeri pogoršalo zdravlje... – imala je trenutak iskrenosti Marina Perazić kojoj je za odlazak na Farmu glavni motiv, kao i ostalima, dobar honorar.

– To i besplatan PR – zaključio je Rennman.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije