Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednici na okupu

Gdje je danas pobjednik MasterChefa? Ivan Temšić osvojio 27 tisuća eura, druži se s kolegama pobjednicima

Foto: Instagram
1/13
03.02.2024.
u 09:01

Pobjednik MasterChefa objavio je fotografiju s još dvoje kolega pobjednika iz istog showa, a ovo je razlog zbog kojeg su se okupili na jednom mjestu!

Kakav trio na okupu! Pobjedinici popularnog gastronomskog showa MasterChef iz prethodnih sezona - Ivan Temšić, Maja Šabić i pobjednik prethodne, najnovije sezone koja je nedavno završila Luka Veić. Fantastični trio okupio se splitskom restoranu 'eVala' kojeg vodi Temšić te je uz njihovu zajedničku fotografiju napisao. - "Dragi naši, hvala vam što ste upotpunili ovaj enogastro doživljaj. MasterChef trio, po prvi put za vas. Ovo je samo jedan u nizu događaja koji su ispred nas" - ponosno je napisao Ivan Temšić koji je podijelio fotografije iz restorana kao što su doživljaji, hrana, gosti i oni - sami pobjednici dok kuhaju i dizajniraju ukusna MasterChef jela.

Popularni Ivan, koji se jako dobro udomaćio u Splitu, krjem rujna prošle godine objavio je fotografiju kojom se pohvalio kako je otvorio dva restorana. - "Školovanje, učenje, greške, dan za danom, godinu za godinom, i dalje nisam kuhar, ali trudim se jednog dana biti.

Velika dva poduhvata, puno energije, života, lijepih ljudi, lijepih priča, a tek smo krenuli - napisao je pobjednik gastronomskog showa koji je iz malog sela iz Križevačko-bjelovarske županije došao u centar Dalmacije - Split i postepeno počeo ostvarivati sve svoje snove. Nije ni čudo da se ovaj spektakularan trio povezao, a ono što je njihov isti jezik zasigurno jest ljubav prema kuhanju i titula koja ih krasi kao pobjednike.

 

 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, otkako je krajem 2021. pobijedio u MasterChefu, Ivanu Temšiću potpuno se promijenio život. Ne samo što je osvojio tu prestižnu titulu hrvatskog MasterChefa, koji i 200 tisuća kuna, već je i odmah počeo raditi posao koji voli. - Od samog završetka MasterChefa bilo je svega, dobrih i loših stvari. Zaokupljen što privatnim, što poslovnim i fakultetskim obavezama, leta sam na sve strane, maksimalno se educirao i savjetovao što više, upijajući znanja sa svih strana. Suočio sam se sa možda i malo prevelikim zalogajem za svoji prvi profesionalniji pothvat u životu, ali smatram da ću na taj način naučiti najviše, i izgraditi se profesionalnije na najbrži mogući način.

Novi boutique hotel, a la carte restoran, beach bar, za svakoga po nešto - napisao je Temšić na društvenoj mreži Instagram u travnju 2022. godine te otkrio da je dobio ulogu chefa u hotelu Marinus, nadomak Trogira. Od tada je otvorio i svoj restoran te počeo ugošćavati pobjednike i natjecatelje showa u kojemu je pobijedio. 

Temšiću je velika podrška djevojka Gabrijela Runjić s kojom je nekoliko godina u ljubavnoj romansi, a upravo mu ona daje vjetar u leđa oko otvaranja novog restorana. Svojevremeno je otkrio i kako ju je osvojio. - Svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom. Naravno da joj i kuham, ona prva ocjenjuje moje kreacije - rekao je Ivan te opisao čime je osvojio samozatajnu brinetu. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
10:00 03.02.2024.

Mladi, kreativni i sposobni ljudi koji su dobili priliku iskazati kreativnost, volju i ogroman talent. Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije