Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO SAM SAMO JA...'

Nives Celzijus novom fotografijom u kupaćem oduševila pratitelje: 'Prirodna i svoja, to si ti'

Foto: Instagram
1/73
02.04.2024.
u 18:20

Glazbenica i glumica Nives Celzijus objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu u kupaćem kostimu. Otkrila je u objavi da ne koristi nikakvu šminku, a u hashtagovima je dodala 'Samo prirodno'.

Nives Celzijus objavila je na svom Instagram profilu novu fotografiju koja je razveselila obožavatelje. Domaća pjevačica i glumica pozirala je u kupaćem kostimu, bez šminke i s osmijehom na licu. 

- To sam samo ja... - napisala je u opisu fotografije, a pratitelji su joj se javili u komentarima. - "Prirodna i svoja, to si ti", "Kako mi uljepša dan i odmah ti uzvraćam osmijeh", "Takvu te najviše volimo" - samo su neki od komentara pratitelja Nives Celzijus. 

U nastavku objave koristila je razne hashtagove, među kojima je dala do znanja da ne koristi filter, šminku, Photoshop pa ni botox. - Samo prirodno - zaključila je na kraju. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, svestrana Nives Celzijus javnosti je poznata kao spisateljica, pjevačica i glumica, a jednom se čak okušala i kao taksistica. Naime, Nives je davne 2005. godine sudjelovala u reality programu Nove TV u kojem su, u posebnom i besplatnom taksiju putnike prevozile poznate osobe hrvatske showbiz scene.

Nives je tada vozila taksi u Zagrebu, a sretnike koje je prevozila dočekala je u seksi izdanju koje rijetko tko može zaboraviti. Ova brineta nosila je plavi topić, a kako su domaći mediji navodili, ispod kojeg nije imala grudnjak, uske traperice te je pozirala za niz zavodljivih fotografija ispred i unutar vozila. 

Od tada je prošlo vrtoglavih 19 godina, a s vremenom su Nivesine fotografije postale još provokativnije, izdanja golišavija. Danas Celzijus definitivno mami brojne uzdahe objavama na društvenim mrežama.

GALERIJA: Pamtite li da je Nives Celzijus vozila taksi? Sretne putnike tada je dočekala bez grudnjaka

1/12

Tako je prije dva tjedna zapalila društvene mreže fotografijom bez grudnjaka. Nives se samo zaogrnula toplom, bijelom jaknicom. Uz to je istaknula crveni ruž te da se nalazi u Zagrebu. - Joj, što bih te... - napisala je u opisu objave. U komentarima je dobila puno komplimenata. "Kakav ruž", "Predivna si", "Zavela si me", "Top", pisali su joj vjerni obožavatelji

Nives se nedavno javljala pratiteljima na društvenim mrežama iz Švicarske, a sada je otkrila i da namjerava napraviti tetovažu na nozi. Prvi korak je već napravila, tattoo majstor je izmjerio tetovažu i krenuo crtati, a ona je cijeli proces pokazala u snimci na Instagramu. Pratiteljima su za oko zapele i njezine gaćice tigrastog uzorka. "A što vi radite danas?", pitala je svoje pratitelje.

Inače, prije toga objavila je i jednu snimku koja za nju nije tipična. Naime, na snimci koju je objavila na svom Instagramu vidi se kako prvo jede u restoranu na senzualan način, a odmah nakon pokazala je kako jede kući u svom ogrtaču i ručnikom na glavi, na malo manje senzualan način. - Ne, ne pecam pažnju. Jednostavno sam tako senzualna u svim prilikama - napisala je pored snimke.

VIDEO: Škoro otkrio zašto je napisao pjesmu za Nives Celzijus: 'Migni, migni, namigni - ona će to najbolje iznijet"

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maslac
20:10 02.04.2024.

Prekrasna dama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije