Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS NASTUP

Plesačica u timu Baby Lasagne o pokretu koji je oduševio sve: 'Najdraže nam je kad nam šalju snimke'

Luana Kličić, plesačica i koreografkinja
Foto: Samir Milla
1/5
11.05.2024.
u 12:29

Jučer je tim nastupao i pred žirijem o kojem će uvelike, osim glasova gledatelja, ovisiti moguća pobjeda Baby Lasagne. Kladionice mu i dalje daju visokih 42 posto šansi za pobjedu, a cijela Hrvatska nada se upravo tome

Svega nekoliko sati prije same završnice ovogodišnje Eurovizije koja je donijela puno uzbuđenja za Hrvatsku, tim Marka Purišića Baby Lasagne još je jednom kratko stao pred hrvatske novinare u Malmou, a jedna plesačica i koreografkinja Luana Kličić otkrila je što se krilo iza simboličnog pokreta u pjesmi Rim Tim Tagi Dim koji je osvojio cijelu Europu, ali i šire. 

- Nitko od nas nije očekivao toliki hype, ali je bila tendencija napraviti pokret koji je dostupan svima. Najdraži su nam trenuci kad nam ljudi šalju snimke i slike i kad vidimo da je cijela Hrvatska jako uključena - poručila je Luana pred novinarima. 

Jučer je tim nastupao i pred žirijem o kojem će uvelike, osim glasova gledatelja, ovisiti moguća pobjeda Baby Lasagne. Kladionice mu i dalje daju visokih 42 posto šansi za pobjedu, a cijela Hrvatska nada se upravo tome. Stranci pišu i da je dobio najveći aplauz u dvorani, a da je publika bila u transu od prve do posljednje sekunde njegovog nastupa. Iz videa koji su dijelili na društvenim mrežama, vidi se da su opet plesali i pjevali s njim u isti glas. Isto tako, novinari u press salonu s najvećim su odobravanjem ispratili njegov nastup. 

- Bilo je fenomenalno, nastupali smo za žiri pred punom Arenom, energija je bila kao u polufinalu. Stvarno gušt - komentirala je Luana. ''Pokušavamo upiti svaki trenutak da dišemo zajedno na sceni, i zajedno s publikom''.

A je li tim, i Luana, spremna za doček koji se priprema u Hrvatskoj?

POVEZANI ČLANCI:

- Naravno da nisam spremna, najveći stres mi je bio kako spremiti kofere i pripremit se za let. Razmišljali smo o tome da kupimo još jedan dodatni kofer - našalila se.

- Imam osjećaj kao da je nogometno prvenstvo. Nismo se pripremali za doček, danas nakon ponoći i finala ćemo razmišljati o tome - dodala je.

Večeras u 21 sat budite uz Prvi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Drugi program Hrvatskoga radija (HRT -HR 2) i pratite izravni prijenos 68. po redu Eurosonga na kojem će, nada se cijela zemlja, slaviti Hrvatska i Baby Lasagna.

Komentara 1

Avatar tleilax
tleilax
13:12 11.05.2024.

Nenormalan jer je normalan. Ispunjava sve uvjete i Eurosonga i Hrvatske. Dobitna kombinacija. ..... Na koncu će cijela Europa doći na naše 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije