Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Suprug Blanke Vlašić podijelio fotografiju s pravom ljepoticom! Brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

Blanka i Ruben
Foto: Instagram
1/20
17.03.2024.
u 20:45

Ruben je pozirao s novom Miss Belgije Kenzom Johannom Ameloot s kojom je radio intervju za svoj Radio 2 Weekwatchers.

Suprug naše umirovljene atletičarke Blanke Vlašić, sportski novinar Ruben Van Gucht iznenadio je novom fotografijom na kojoj je osvanuo. Naime, Ruben je pozirao s novom Miss Belgije Kenzom Johannom Ameloot s kojom je radio intervju za svoj Radio 2 Weekwatchers. Fotografije Rubena i lijepe Kenze Johanne objavljene su na radijskom profilu na Instagramu kao i snimka intervjua te su privukli pažnju pratitelja, a potom je fotografiju i on podijelio na svom profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruben Van Gucht (@rvangucht)

Podsjetimo, Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je Blanka iznenadila javnost fotografijom s njihovog vjenčanja koju je objavila na društvenim mrežama. Također, tada je otkrila vijest i da je trudna. Sinčića Monda rodila je 8. studenog prošle godine, točno na svoj 39. rođendan. Naša proslavljena atletičarka rodila je carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo. U posljednje vrijeme Blanka često pokazuje i kako provodi vrijeme s obitelji te dijeli roditeljske savjete.

VIDEO Dado Topić otvoreno o pjesmi Baby Lasagne

 

 

Komentara 2

LJ
ljudemisi
15:56 18.03.2024.

Blanka je daleko ljepša ljepotica

SH
Shorv600
07:42 18.03.2024.

Po ovom naslovu znači da je Blanka ružna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije