Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se je?

Teški dani velike zvijezde bivše Jugoslavije: Živi u podrumu, viđali su je u pučkoj kuhinji i jako je smršavjela

Beograd: Počelo emitiranje programa  Insta TV s talent showom “Prvi bend Srbije”
Foto: M.M.
1/11
27.01.2024.
u 14:36

Bebi Dol navodno je upala u ozbiljne financijske probleme, a kako pišu srpski mediji, u nekoliko je navrata viđena i u pučkoj kuhinji kako uzima hranu. Njeni susjedi odlučili su progovoriti o pjevačici koju viđaju u beogradskoj četvrti Vračar gdje sad živi.

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija pod umjetničkim imenom Bebi Dol, nekada je bila jedna od najpoznatijih jugoslavenskih izvođačica, natjecala se i na Euroviziji, a u posljednje vrijeme u javnosti se uopće ne pojavljuje. Bebi Dol navodno je upala u ozbiljne financijske probleme, a kako pišu srpski mediji, u nekoliko je navrata viđena i u pučkoj kuhinji kako uzima hranu. Sada su novinari iz srpskog Blica pokušali pronaći Bebi Dol i vidjeti što se s njom događa, no nisu uspjeli. Ipak, njeni susjedi odlučili su progovoriti o pjevačici koju viđaju u beogradskoj četvrti Vračar gdje sad živi. 

- Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da se posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da u kuću ulazi kroz garažu - kaže jedan njen susjed koji je želio ostati anoniman. 
Drugi susjed tvrdi da ju je vidio nekoliko puta. 

- Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati. Čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva - rekao je, te je i on izjavio kako želi ostati anoniman. 
Iako ju je ekipa Blica čekala neko vrijeme, Bebi Dol nije izašla iz novog doma. Na njenom prozoru stajale su rešetke dok su rolete bile spuštene. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Pjevačica je karijeru započela u bendu, a u kada se bacila solo vode njene pjesme postale su hitovi u bivšoj državi, a riječ je o sljedećima: "Rudi", "Hajde da...", "Ljuta sam", "Brazil"... i drugima. Za svoj rad dobila je mnogo nagrada, a Jugoslaviju je predstavljala na Euroviziji  1991. s pjesmom 'Brazil' koja je i danas veliki hit na ovim prostorima. Zato je mnogima nevjerojatno što ju je jedan od volontera navodno vidio više puta kako  uzima obrok u pučkoj kuhinji.

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

Beograd: Počelo emitiranje programa  Insta TV s talent showom “Prvi bend Srbije”
1/21

- Dva ili tri puta je Bebi ovdje dolazila po hranu. Nisam siguran je li obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, budući da ima slučajeva da netko uzima hranu za nekoga tko nije u mogućnosti sam doći. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršavjela, djelovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno - rekao je za srpski Blic. 
Inače, zadnjih godina u javnost su dolazile razne informacije o životu ove pjevačice koja je prihvatila i pozive za sudjelovanje u raznim reality showovima i u dva navrata se natjecala u "Farmi", a na natjecanje u ovakvoj vrsti televizijskih emisija pristala je zbog loše financijske situacije u kojoj se navodno našla. 

VIDEO Vrhovni sud objavio zašto Severininog sina vraća ocu

Komentara 13

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:24 27.01.2024.

Dnevna porcija regiona...

ST
strahimir
14:54 27.01.2024.

Neka jugo zvezdu hartija pokrije

Avatar Moodleen
Moodleen
15:08 27.01.2024.

Mora biti u naslovu njihova omiljena i daaaavno propala tvorevina. I naravno, mora biti pisano isključivo o zemljakinji, nema smisla da bude nekaj o curama i dečkima iz civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije