Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li primijetili?

Tijekom nastupa Baby Lasagne zaplesao je i snimatelj, video je hit

Foto: Screnshot
1/19
09.05.2024.
u 14:32

Na YouTubeu objavljen je video na kojemu se vidi da snimatelj, poput ostatka publike, diže ruku u zrak i pleše nakon što je Marko viknuo: "Europo, pleši sa mnom!"

U utorak je u švedskom Malmöu održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije, a sedmi je nastupio i hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28). Marko je s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" oduševio cijelu dvoranu, ali i obožavatelje diljem svijeta. Publika je s njim pjevala u jedan glas, a zaplesali su i poznati ples. No nije plesala samo publika. U press-centru plesali su i novinari, a prema najnovijim videima koji su procurili može se vidjeti kako su "Rim Tim Tagi Dim" plesali i kamermani. 

VIDEO Baby Lasagna nastupio u Euro fans Clubu

Na YouTubeu objavljen je video na kojemu se vidi da snimatelj, poput ostatka publike, diže ruku u zrak i pleše nakon što je Marko viknuo: "Europo, pleši sa mnom!" "Kralj", "Spektakularno", "Ludilo", "Nisam iznenađena što i kamerman pleše. Čak je i moja dvogodišnje dijete zaplesalo", neki su od komentara ispod videa.

Podsjetimo, Marko se plasirao u veliko finale koje je na rasporedu u subotu, a osim njega u finalu ćemo gledati i Srbiju, Sloveniju, Portugal, Ukrajinu, Litvu, Finsku, Cipar, Irsku i Luksemburg. Marko prema eurovizijskim kladionicama za sada ima 41 posto šanse za pobjedu, a ostale finaliste doznat ćemo večeras u drugoj polufinalnoj večeri. 

GALERIJA Pojam 'baby lasagna' u engleskom jeziku ima neočekivano značenje

1/5

 

Komentara 2

GU
gumenakita
19:37 09.05.2024.

Dejan Lovren na aparatima

Avatar patkovic
patkovic
15:13 09.05.2024.

pa vald se kaže vidio je da je hit pa zaplesao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije