Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za dijete

Žana Štrbac: Ronila sam suze svaki dan zbog sina na Farmi

žana
Anto Magzan/Pixsell
08.05.2010.
u 20:05

– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka

Nakon prve prospavane noći izvan seoskog imanja, Žana Štrbac i dalje malo priča o “Farmi”. Sve zanima zašto je prešutjela da je majka petogodišnjeg djeteta koji trenutačno živi s ocem u Vinkovcima.

– Čista je laž da sam ostavila dijete, to jednostavno nije točno. Ronila sam gotovo svaki dan suze zbog svog sina na “Farmi”, međutim to nikad nije bilo prikazano na televiziji – otkrila nam je Žana, koja je priznala da joj je jako teško pričati o cijeloj situaciji pogotovo što je stvorena klima o njoj kao lošoj majci.

– Napisano je mnogo neistine o meni, nitko ne spominje da je otac mog djeteta često bio nasilan prema meni. Novac koji sam poslala za sina, on je trošio na kocku i alkohol. Izmanipulirao je malog protiv mene, čak je izrezao moju glavu s naših zajedničkih slika – istaknula je bivša farmerica, koja tvrdi da je njezin bivši partner doslovce ukrao sina nakon što je jednom došao kod nje u posjet.

– Nikad nisam odustala od sina i svim snagama ću se boriti da mi se ponovno vrati – poručila je voditeljica “Nove love” koja je, ističe, sve svoje najbliže prijatelje upoznala s činjenicom da je majka.

Komentara 4

Avatar arcanius
arcanius
20:28 08.05.2010.

ne mogu a da ne primjetim da to jadno dijete, bez majke, ni jednom tokom sinoćnje emisije nije oslovila imenom a kamoli spolom...nrp: Moj sin.....stalno je govorila dijete, dijete, dijete....malo čudno za majku.... a i onaj vrag, Plečko, lijepo je rekao...da je njoj do djeteta ne bi se igrala u Farmi nego bi se borila za sina...

Avatar marela
marela
22:29 08.05.2010.

Život piše priče dobre ili loše. Priča o tome kada otac napusti dijete se u našem društvu gotovo niti ne komentira ( njemu je to dopušteno), ali ako to majka napravi onda ona nije dobra majka. I onda na njuu svo drvlje i kamenje, a nitko se ne pita koji je pravi razlog zbog čega je to učinila ili je morala to učiniti. To što je Žana bila u Farmi i neka je, jer je na taj način zaradila nešto novca, koji će joj itekako biti potreban u životnoj borbi koja joj slijedi.

AU
autoritet
00:08 09.05.2010.

LOL jadnica... zar joj netko vjeruje... valjda joj je bilo tak dobro da nije primjetila da su prošle već godine (vrijeme leti kad se zabavljaš)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije