Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP RIM

Ćorić završio nastup u Rimu. Britanac slomio hrvatskog tenisača u prvome kolu

Madrid Open
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
10.05.2024.
u 03:00

Sve do kraja prvog seta nije bilo break gemova premda je britanski tenisač djelovao uvjerljivije na svom početnom udarcu. Jedini break dogodio se u dugom gemu, kod 6-5 Drapera, kada je Britanac uspio slomiti Ćorića i povesti 1-0 u setovima

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0-2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu. Jack Draper, 22-godišnji britanski tenisač, trenutačno 40. na svijetu, pobijedio je Čorića, 55. s ATP ljestvice, sa 7-5, 6-1.

Bio je to njihov prvi međusobni susret u karijerama. Nakon finala Rotterdama i tadašnjeg poraza od Bublika u idućih jedanaest mečeva Ćorić je ostvario prilično negativan omjer 3-8.

Sve do kraja prvog seta nije bilo break gemova premda je britanski tenisač djelovao uvjerljivije na svom početnom udarcu. Jedini break dogodio se u dugom gemu, kod 6-5 Drapera, kada je Britanac uspio slomiti Ćorića i povesti 1-0 u setovima. Na tom pozitivnom valu Draper je odigrao i cijeli drugi set gdje je poveo 5-0 i time riješio pitanje pobjednika.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije