Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE DINAMOVACA

'Izbacivanje Betisa je impresivno, drago mi je da smo se odužili navijačima'

Dinamo se plasirao u osminu finala Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
23.02.2024.
u 07:38

- Bilo je impresivno, stvarno sjajna utakmica pred našim navijačima i od srca im hvala na ovakvoj podršci i ovolikom dolasku. Drago mi je da smo uspjeli proći i na neki način se odužiti za njihovo navijanje - rekao je Petar Sučić

Dinamo je u uzvratnom susretu playoff knock-out runde  Konferencijske lige odigrao 1:1 sa španjolskim Betisom, te tako uz kombiniran rezultat 2:1 iz dvije utakmice prošao u osminu finala natjecanja.  Španjolski sastav poveo je u 38. minuti pogotkom Bakambua, a za konačnih 1:1 zabio je Kaneko u 59. minuti. 

Nakon povijesne pobjede, pred  mikrofone stali su Petar Sučić i Martin Baturina.

- Vjerovali smo da možemo. Znali smo da su dobra ekipa i da moraju ganjati rezultat pa smo se možda malo niže postavili. Održavali su posjed, ali znali smo da smo opasni. Trener je krilima dopustio da dribaju koliko hoće i danas je jedan dao gol, a drugi asistirao. Mogu samo čestitati svim dečkima i okrećemo se sljedećoj utakmici - rekao je Baturina te dodao da nema želja kod ždrijeba.

Sučić je dodao:

- Bilo je impresivno, stvarno sjajna utakmica pred našim navijačima i od srca im hvala na ovakvoj podršci i ovolikom dolasku. Drago mi je da smo uspjeli proći i na neki način se odužiti za njihovo sjajno navijanje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije