Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČOVJEK NA ZADATKU

Legendarni bivši igrač i skaut Intera došao pratiti aduta Rijeke u Kranjčevićevoj

Rijeka: Utakmica HNK Rijeka - NK Osijek
Goran Kovacic/PIXSELL
28.04.2024.
u 19:45

Doznali smo da je glavni Handanovićev zadatak pronaći novog Interovog vratara za sljedeću sezonu te da je baš zato došao na utakmicu Lokomotive i Rijeke pratiti hrvatskog reprezentativca Nediljka Labrovića

Uoči posljednje utakmice 32. kola HNL-a između Lokomotive i Rijeke u Kranjčevićevoj ulici imali smo priliku vidjeti nekoliko zanimljivih gostiju u loži stadiona u Trešnjevci.

Između ostalih, tu su bili i predstavnici Dinama, predsjednik Velimir Zajec, sportski direktor Marko Marić i trener Sergej Jakirović, potom dugogodišnji zaposlenik HNS-a Zorislav Srebrić te poznata hrvatska nogometna lica poput Ilije Lončarevića. Međutim, najviše pažnje je privukao legendarni vratar Intera, Slovenac Samir Handanović.

Handanović je jedan od najcjenjenijih vratara u poviejsti Intera te jedan od najboljih vratara svijeta u posljednjih desetak godina. Za nerrazzure je upisao čak 380 nastupa te bio njihov član od 2012. do 2023. godine, osvojivši naslov prvaka u Serie A jednom, te uz to po dva naslova u Kupu i Superkupu. 

Handanović se umirovio proteklog ljeta, nakon sjajne sezone u kojoj je Inter dospio u finale Lige prvaka, ali je ostao raditi u milanskom velikanu. 

Kako doznajemo, Handanović trenutno radi kao skaut u Interu, primarno za vratare, ali njegov cilj je raditi kao trener u mlađim kategorijama Intera, no još je u procesu učenja za licencu. 

Glavni vratar Intera, Švicarac Yann Sommer iza sebe ima fantastičnu sezonu, no riječ je o 35-godišnjaku za kojeg se ne zna koliko će dugo moći nastaviti sa svojom profesionalnom karijerom. Uz to, u Interu nemaju povjerenja u drugog vratara, 27-godišnjeg Talijana Emila Audera

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, doznali smo da je upravo zbog ovih pojedinosti glavni Handanovićev zadatak pronaći novog Interovog vratara za sljedeću sezonu te da je baš zato Handanović došao na utakmicu Lokomotive i Rijeke pratiti hrvatskog reprezentativca Nediljka Labrovića. 

Labrović je u fenomenalnoj formi. Uz sjajnu obranu ispred njega, Rijeka uoči utakmice protiv Lokomotive nije primila pogodak čak 673 minute, što je samo 110 minuta udaljeno od izjednačavanja klupskog rekorda. Ivan Vargić je prije osam godina držao mrežu čistom 783 minute. 

Što će legendarni Handanović misliti nakon Labrovićeve izvedbe u Kranjčevićevoj, vrlo vjerojatno ćemo saznati u ljetnom prijelaznom roku. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije