Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Legendarni Henry i Schmeichel dive se Hrvatima zbog ovog čudesnog podatka

Igor Kralj/PIXSELL/ Screenshot CBS
29.05.2022.
u 11:00

Nevjerojatan uspjeh Hrvata zadivio je CBS-ove komentatore

Real Madrid sinoć je stigao do 14. titule u povijesti kluba i ukupno pete u posljednjih 8 godina, no nema samo Real impresivne brojke

Naime, od 2013. Hrvatska ima osvajača Lige prvaka.Dakle, desetu godinu za redom Hrvati su osvajači Lige pravaka. Niz je pokrenuo Mario Mandžukić, a nastavili Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren i Ivan Perišić.

Taj podatak zaslužio je svoje mjesto i u programu američkog CBS-a gdje su sinoćnje finale komentirali legendarni Peter Schmeichel, Thierry Henry i Jamie Carragher.

- Tamo živi samo četiri milijuna ljudi. Tijekom godina su proizveli ne samo sjajne igrače nego i momčadi. Imao sam zadovoljstvo igrati kvalifikacije protiv Hrvatske za SP-u, a igrao sa s njima i na Euru 1996. kad su se tek pojavili kao nova nacija. Uvijek je bilo teško igrati protiv njih. Uvijek su proizvodili sjajne igrače, a nitko nije veći od Modrića - rekao je Schmeichel.

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mistborn
Mistborn
11:28 29.05.2022.

Jeap

Avatar Mistborn
Mistborn
14:28 29.05.2022.

Ahahahahaha 😃 ... 🙋‍♀️ zds

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
18:11 29.05.2022.

Naježio sam se..Smeichel je sve rekao i svaka mu čast na tome..i vama kapa dolje gosn Smeichel..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije