Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Sportaš poginuo u prometnoj nesreći, iza sebe ostavio trudnu djevojku i sina

Geane Herrera
Twitter
20.05.2024.
u 21:44

"Geane iza sebe ostavlja 16-godišnjeg sina, svoju djevojku koja je u trećem mjesecu trudnoće, majku, oca, sestre, brata i obitelj koja ga voli i kojoj će jako nedostajati," navodi se.

Bivši UFC borac Geane Herrera (34) podlegao je ozljedama nakon prometne nesreće u Tampi na Florid. Kolumbijac s američkom adresom stradao je nakon pada s motocikla, a njegova je obitelj zatražila financijsku pomoć putem GoFundMe platforme.

"Naša obitelj je shrvana tragičnim gubitkom našeg voljenog Geanea Carlosa Herrere, poznatog u svijetu profesionalnih boraca kao 'La Pulga', čiji je život bio prekratak sa samo 33 godine", napisala je Herrerina obitelj.

"Geane iza sebe ostavlja 16-godišnjeg sina, svoju djevojku koja je u trećem mjesecu trudnoće, majku, oca, sestre, brata i obitelj koja ga voli i kojoj će jako nedostajati," navodi se.

Herrera je karijeru u mješovitim borilačkim vještinama počeo 2011. godine. Borio se 13 puta, pri čemu četiri puta u UFC-u i tijekom sedam godina zabilježio je 10 pobjeda.

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
22:52 20.05.2024.

Umro učitelj razredne nastave 54 godine.Nitko nije ni prdnuo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije