Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OPORBE U PROGRAMSKOM SMISLU NEMA'
Povratak na članak

Božinović o Milanoviću: 'Predsjednik je zagušio javni prostor, to što radi je novi standard'

Osim što je prokomentirao predizbornu situaciju, naglasio je kako Hrvatska nema migrantski problem

Komentari 10

RE
redalert
19:25 24.03.2024.

Često nešto Božinović u medijima! Jeli on kandidat za premijera ili AP? Od svih ministara jedinog nisu uhićivali ili istraživali . Sada njega koji nije smio pisnuti guraju na metke jer je jedini od 30 ministara sa Plenkovićem koji je čist! Barem dok se institucije ne vrate u ruke narodu. Od ovoga jadnije ne može!

VL
NA
NateD
20:16 24.03.2024.

Dosadnjaković veli kako Hrvatska nema migrantski problem, da ste slijepi i bedasti. Čopor malih škurih na ulici nisi migranti, već Hrvati, budući. Za Hadeze, Hadeze, braćo

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
20:53 24.03.2024.

Hrvatska nema migrantski problem, zato smo otvorili novi migrantski centar u Krnjaku u kojem je na vlasti SDSS. Sad se sami zapitajte koji je Pupovac imao motiv da se u "njegovoj" općini otvori migrantski centar. Sigurno mu je na prvom mjestu bila sigurnost žitelja te i susjednih općina.

VL
AK
Aka
22:17 24.03.2024.

Banalizira stvari. Znam da npr u RH azil traže čak RUsi i to mladi školarci koji su pobjegli da ih se ne unovači, a mi im plaćamo najamninu za stan, školujemo ih, hranimo ih...? To nemaju niti naši studenti, zarr ne? O kakvih 20 eura on priča? Pa to košta i košta

VL
DU
Deleted user
07:17 25.03.2024.

Božinoviću bolje da se baviš sa 500 000 nepostojećih birača u RH, na tom lažnom broju ste skrojili izborne jedinice da vama idu korist. Gdje je tu Ustavni sud da poništi izbore jer ima preko 20% fiktivnih birača i gdje se umanjuje glas svakoga Hrvata jer uvijek ispada da nas je manje izašlo nego što je i time se šalje demotivacijska poruka.

VL
ZO
Zorica48
17:25 25.03.2024.

Gledala sam doticnog kod Stankovica.Predlazem Plenkovicu da toticnog salju na sve televizije pa ce sigurno izgubiti izbore. A gospodine Bozinovicu i gospodinenPlenkovicu ne zivi sada bolje nego prije. Mozda vi i vasi. A sto se tice prosvjeda nebrinite se ja sam bila na Markovom trgu kao i.mnogi. ja imam 76.godina i kada sam tamo vidjela 80% mladih- meni i mojim prijateljica je bilo jasno za koga cemo glasati. Nemojte se.brinuti za nas jer nas ima vise.vas. Mi stariji mislimo na nasu djecu i nase unuke. Da oni zive u nasoj lijepoj domovini sretni -zadovoljni.

VL
PR
prajdali100
18:40 24.03.2024.

Božinović priča polako,trezveno,bira riječi i ne zalijeće se.Najbitnije je da je učinkovit i uz njega se ne vežu nikakve afere.Tiha voda brege dere.

VL
EJ
ejStef
20:55 24.03.2024.

Pa normalno da je Milanović zagušio javni prostor drekom, floskulama i parolama, ne smije pustiti niti jedan dan da se slučajno ne potegne pitanje gospodarstva, njegova vlade ili nešto drugo suvislo. Bit će ovako do samih izbora, jer ako popusti i malo, gubi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.