Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi unficirani slogan DT grupe

Connecting your world. - novi globalni slogan Deutsche Telekom grupe kreirao je hrvatski tim

Branka Bajt
Foto: HT
1/2
07.11.2023.
u 14:53

- Iznimno smo ponosni što je naš brand slogan na kraju, nakon testiranja na svim DT tržištima, u globalnoj konkurenciji pobijedio- kazala je autorica slogana Branka Bajt, direktorica Sektora za Brand Hrvatskog Telekoma

Connecting your world, nov je globalni slogan cijele Deutsche Telekom grupe i prvi je unificirani slogan u povijesti te grupe, izvijestili su iz Hrvatskog Telekoma i pri tom se pohvalili činjenicom da zasluge za kreiranje novog slogana pripradaju upravo hrvatskom timu, na čelu Brankom Bajt, direktorcom Sektora za brand HZ-a.

- Iznimno smo ponosni što je naš brand slogan na kraju, nakon testiranja na svim DT tržištima, u globalnoj konkurenciji pobijedio.- kazala je autorica slogana Branka Bajt, direktorica Sektora za Brand Hrvatskog Telekoma

Foto: HT

- S Connecting your world. pokazujemo kako smo više od telekoma i da s razlogom pružamo najbolje korisničko iskustvo, da smo brand kojeg korisnici najviše vole i kojeg biraju, ali prije svega da težimo biti još bolji. Digitalni svijet nam donosi potpuno nove mogućnosti povezivanja i tu je ključna naša uloga pouzdanog partnera koji još čvršće potiče zajedništvo unutar obitelj, s našim prijateljima i najdražima, s ljudima u našim zajednicama u kojima živimo i radimo – pojasnila je dodatno Branka  Bajt.

 "Novi slogan odražava poziciju T-branda kao istinski globalnog branda, najvrjednijeg europskog branda te 11. najvrjednijeg branda na svijetu", ističe se u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije