Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO GA JEDAN RODITELJ
Povratak na članak

Dijete od 1,5 godinu samo izašlo iz vrtića u Dubrovniku, ravnateljica tvrdi: Došlo je do ozbiljnog propusta

Ravnateljica tvrdi kako se radilo o ''vrlo ozbiljnom propustu'', a jednoj odgojiteljici je izrečena disciplinska mjera

Komentari 3

KE
keka56
01:22 12.04.2024.

Često promatram odgajateljice i učiteljice kad borave vani sa djecom. Četiri od pet na mobitelu. Danas se dječak na igralištu ozlijedio. Doveo sam ga do klupe gdje je učiteljica razgovarala na mobitelu bar 20 min i nije ga ni pogledala.

VL
ME
MEI
00:03 12.04.2024.

A čijom nepažnjom su ulazna vrata vrtića ostala širom otvorena? Da li roditelja koji su ulazili i izlazili ili osoblja koje radi unutar objekta? Zašto ulazna vrata nisu bolje osigurna već mogu ostati otvorena? Koji broj djece je taj danan bio na jednu odgojiteljicu u smjeni? Bitne informacije ste izostavili iz ovog kvazi članka.

VL
Avatar patkovic
patkovic
23:08 11.04.2024.

ja sam tako zbrisao preko ograde i dugo su me tražili, dok je na radiju objavljivana potraga ja sam se kolomastio u radionici među tenkovima osječke kasarne

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.