Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNI TAJNIK ZA SPORT
Povratak na članak

Družak: "Ako je Grad htio organizirati doček zašto Tomašević nije doša u Zračnu luku ili je i za to čekao poseban poziv?"

Naglasio je želju za organizacijom od strane Ministarstva turizma i sporta te Vlade RH iako je to isključivo do sada uvijek bilo u organizaciji gradova, koji su dočekivali naše proslavljene sportaše.

Komentari 7

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
16:33 20.02.2024.

Tomašević to nije htio i to je sve! Razloge zašto nije htio vidjeli smo u subotu na Trgu Svetog Marka u Zagrebu!

VL
NE
NervozniPoštar
17:35 20.02.2024.

Ti organizirani dočeci su parada kiča. Današnje scene iz Šibenika su me podsjetile na scene iz filma Kako je počeo rat na vašem otoku.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
17:34 20.02.2024.

Hijerajhijski je da viša razina pozove nižu razinu na konkretan dogovor o konkretnom zasduženju i protokolu. I to pisanim putem, ne telefonima i ne preko sekretarica. Družak je razgovarao telefonom, nije poslao nikakvo pismo ili mail. To je neprimjereno, pogotovo sada prozivati službenike niže razine umjesto priznati pogrešku i potruditi se da drugi puta ne bude tako pacerski odrađen državni posao. Dužnosnik takvog ranga pokazao se kao nepotreban i očito loš organizator. Mogao je pitati i AP, vjerujem da AP bi prepoznao moguću štetu i dao nalog da se dogovor uradi.

VL
LO
Lokić
21:55 20.02.2024.

Nažalost medalja je osvojena u predizborno vrijeme i svi skupljaju poene i na njoj. HVS i ministarstvo športa su ti koji to trebaju organizirati, a grad to omogućiti. Sada se svi peru od odgovornosti, a razmišljaju o izborima. Sramotno.

VL
NK
Najam krova
21:28 20.02.2024.

Da li državni tajnik za sport zna da je vaterpolo sport. Ili sam jadan ne zna što bi radio 8 sati na dan.

VL
L7
l7
15:36 20.02.2024.

U ovoj državi samo telefoni rade. Hdz zove Hdz. Druge brojeve nemaju, a ne znaju ni dopis ili email poslat osobi koja donosi odluke. Kakvo omalovažavanje gradonačelnika i pročelnika. Dobro da nije zvao pročelnikovog vozača da ga pita oćel doček.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.