Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN OŠTRO PROTIV RODNE IDEOLOGIJE
Povratak na članak

Franjo protiv promjene spola, ali prihvaća ljubav istoga spola

Glavna novost dokumenta je uključivanje nekih ključnih tema nedavnog papinskog učiteljstva koje nadopunjuju bioetičke, piše Vatican News, a prenosi Izvještajna katolička agencija IKA.

Komentari 3

Avatar Jopa
Jopa
15:57 08.04.2024.

Spol se NE može mijenjati, mogu se mijenjati samo vanjska obilježja i pritom teško i nepopravljivo narušiti zdravlje što je posebno užasavajuće kad se to promovira za djecu i maloljetnike.

VL
HO
homofobic
16:12 08.04.2024.

Nekima je to smjesno ali da li bi vam bilo smjesno da vam se desi kao roditeljima djevojcice srednjoskolke u Americi: Napaljeni 18-godisnjak koji javno kaze da je zensko ulazi u zenski zahod i siluje 15-godisnjakinju a onda skola to pokusa zataskati da ne bi doslo do stigmatizacije ostalih tzv. transrodnih. Feministicke grupe - u pravilu "napredne" podrzavaju transrodnost i podrzavaju bioloske muskarce natjecati se u sportovima zenskih srednjoskolskih liga pa imamo slucaj u borilackom sportu gdje razbojnik sportski premlati djevojcicu koja nema sanse s magarcem. Ovaj "Papa" je visestruko zasluzio tretman Svete Ivane Orleanske jer sto on promice je nepatvorena hereza! Katolicka Crkva ce dugo ispastati za zlo koje je vjeri pocinio ovaj socijalista-aktivista.

VL
AK
Aka
14:45 08.04.2024.

Meni je to sve smiješno, jer tko ako nešto želi uopće gleda na to što drugi o tome misle?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.