Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naložena dodatna vještačenja

Gotova obdukcija djevojčice (5) preminule u Medulinu: Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilja

Hitna pomoć/Ilustracija
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
14.07.2023.
u 16:42

Policijska uprava istarska navodi kako policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Puli-Pola nastavlja provoditi izvide na okolnosti smrti djeteta

U Medulinu je u srijedu, 12. srpnja, preminula petogodišnja djevojčica češkog državljanstva. Toga dana je, kako je ranije navela Policijska uprava istarska, oko 6.05 sati zaprimljena dojava hitne medicinske pomoći da je djetetu potrebna liječnička pomoć. Unatoč naporima zdravstvenih djelatnika, dijete je preminulo te je prevezeno u pulsku bolnicu radi obavljanja obdukcije. Po nalogu nadležnog državnog odvjetništva, na Odjelu patologije pulske bolnice danas je obavljena obdukcija. 

"Na tijelu djeteta nisu pronađeni tragovi nasilja te su naložena dodatna vještačenja, a obdukcijski nalaz dostavit će se mjerodavnom državnom odvjetništvu", ističe Policijska uprava istarska te dodaje kako policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Puli-Pola nastavlja provoditi izvide na okolnosti smrti djeteta.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Hrvat snimio napad orka na brod kod Gibraltara

Komentara 10

ZO
zoranos
17:27 14.07.2023.

Daj napišite Pula! Stvarno ste naporni! Yo-Yoi = Pula-Poli-Salami!

Avatar Marko
Marko
14:04 15.07.2023.

Bolio ju trbuh.Otpuštena sa dijagnozom da nema vidljivih uzroka a i sama je rekla da joj je bolje.Neka odgovara onaj tko joj je to napisao.

Avatar Marko
Marko
14:05 15.07.2023.

Bolio ju trbuh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije