Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE OBRAČUN

HDZ odgovorio Milanoviću: Danas prostači kako bi skrenuo pozornost s fijaska na 'prosvjedima'

Knin: Zoran Milanović i Andrej Plenković zajedno u prvom redu na obljetnici Oluje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
23.03.2024.
u 22:38

Milanović bježi od odgovora na poziv hrvatskog premijera Andrej Plenković da skupi hrabrost, podnese ostavku i iziđe na izbore, objavio je HDZ

HDZ je odgovorio predsjedniku Zoranu Milanoviću na njegovu posljednju objavu na Facebooku u kojoj je napisao kako ''HDZ-ovi lopovi u panici izmišljaju i lažu'. Kažu kako predsjednik opet prostači i sipa balkanštinu. 

- I dalje se izlijevaju rijeke primitivizma i mržnje Zorana Milanovića i SDP-a! Milanović opet prostači, vrijeđa, mahnita i sipa balkanštinu. Premda je njegovo divljaštvo uobičajeno, danas to očito čini i kako bi skrenuo pozornost s fijaska na “prosvjedima” u hrvatskim urbanim središtima, na kojima je njegov SDP uspio skupiti svega parsto ljudi. Malo tko više, ne računajući posrnulog Grbina, želi imati posla s Milanovićevim bezakonjem i uništavanjem zemlje. Osim toga, Milanović bježi od odgovora na poziv hrvatskog premijera Andrej Plenković da skupi hrabrost, podnese ostavku i iziđe na izbore - objavio je HDZ na Facebooku. 

VEZANI ČLANCI: 

- Najprije je HDZ-ova kriminalna banda ukrala i falsificirala moju jučerašnju izjavu i krenula plašiti ljude svojim prljavim uratkom koji kao da je potpisao sam Goebbels. Ja sam upozorio kako je gangsterski Ustavni sud spreman učiniti sve da zaštiti HDZ-ove lopove od gubitka izbora - objavio je ranije Milanović na Facebooku.

- A kad su vidjeli da se njihove laži ne primaju, danas se oglasila i desna ruka HDZ-ove kriminalne bande, Lažljivi list Hanžar medija. Iako je njihov novinar bio u Vinkovcima i slušao moju izjavu, Hanžar glodavci danas otkrivaju kako se 'društvenim mrežama širi snimka', a zapravo HDZ-ova pokvarena obmana. Ne pišu o sadržaju cijele snimke kako bi razotkrili HDZ-ovu laž, već istu laž sluganski šire u nadi da će novac i dalje pristizati na račun. Znaju u Hanžar mediji da će za njih novca i posla biti samo dok je Plenkovićeva banda na vlasti - napisao je Milanović.

VIDEO Prosvjed SDP-a i Možemo! u Zagrebu 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar morski
morski
00:04 24.03.2024.

Polako gubi tlo pod nogama

MA
Makbe
23:11 23.03.2024.

Dokle ćemo trpjeti to divljaštvo? Zar imunitet štiti predsjednika i od tolikih izljeva mržnje i bezobrazluka?

IV
ivica.vranjic
22:59 23.03.2024.

Testirati na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije