Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Izabrali Turudića ili nekog drugog, morat će progoniti i ministre

11.01.2024. u 08:51

Turudić je nešto kao pravosudni celebrity, ostaje upamćen kao sudac koji je osudio Sanadera, ali i označen kao prijatelj odbjeglog Zdravka Mamića.

Komentara 6

BA
BartolomejIV
09:48 11.01.2024.

Leva bagra kriminalci i zločinci na čelu sa slučajnim će se propinjati na stražnjima svim silama da to ne bud Turudić , jer njima trebaju kriminalci kao bajić, cvitan... da ih čuvaju od ruke pravde.

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
10:48 11.01.2024.

Jedini koji napokon može očistiti DORH od raznih Bajića i Cvitana.

BL
blackeder2022
19:35 11.01.2024.

Kandidatura Turudića je "patka",odnosno , Turudić je "lepak" na koji će se "naljepiti" mediiji,kako bi kandidat koji ima "deal" s Plenkovićem prošao kao "optimalni riješenje,jer kao Turudić nije pruhvaćen od javnosti i oporbe.U politici moraš se dobrahno odmaknuti od stabla,nebi li vidio šumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije