Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj patria

Mesić: Nisam odlučivao o nabavi oklopnog transportera

\'19.07.2010., Zagreb - Razgovor sa 2. hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesicem. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronić/Pixsell, arhiva
05.04.2012.
u 11:11

To ne znači da nisam bio informiran o tome kako proces teče, dapače, posjećivali su me predstavnici i jednog i drugoga ponuđača, u pravilu zajedno s ambasadorima svojih zemalja – piše u priopćenju

Na medijske napise o tome da policija istražuje je li tko u Uredu predsjednika, dok je Stjepan Mesić bio predsjednik, primio mito od finske Patrije odgovorio je bivši predsjednik priopćenjem, pišu 24sata.

– Ni u jednome trenutku nisam operativno sudjelovao u procesu odlučivanja čiji će oklopni transporter Oružane snage nabaviti za svoje potrebe. Naravno da ni na koji način nisam utjecao ni na jednoga od sedmero članova državnog povjerenstva koji su tu odluku donosili. To ne znači da nisam bio informiran o tome kako proces teče, dapače, posjećivali su me predstavnici i jednog i drugoga ponuđača, u pravilu zajedno s ambasadorima svojih zemalja, i predstavljali mi – kao vrhovnom zapovjedniku Oružanih snaga – svoj proizvod – piše u priopćenju.

>> Cvrtila: Policija provjerava Pantovčak radi istrage u Finskoj

Mesić tvrdi da su mu poznate pojedinosti o tome tko je kada i kako medijske manipulacije dogovarao, ali ih neće iznositi radi državne stabilnosti.

Više pročitajte u izvornom članku.

Komentara 66

NE
neverane
11:30 05.04.2012.

A stanovi,otkad se oni kupuju bez novca?Ili za tebe vrijede druga,Bajiceva pravila?

KO
korisnik2
11:33 05.04.2012.

eto, tko bi rekao? crveni, zuti, roza, ljubicasti i zeleni vragovi u hrvatskim medijima podmecu. svim hrvatskim predsjednicima. prvom, drugom i trecem. haha.

BS
bstrabi2
11:29 05.04.2012.

Mesić.Pa šta se bojite.Pa nije više enbargo na oružje.Nemate se kome opravdavat.Jer ako mislimo biti jaka država.Treba se i pobrinut za nju.NATO je priča za sebe.Šta se nisu javili kad nas je srbija naoala.Ovi danas šta kažu za patrju.To je zlo hrvatske.I niko nije primio mito.Nego nsmo kupili od kokurenata.U tome je planta.Nije Linić kupio.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije