Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezuspješna potraga

Bračni par iz Njemačke nestao prije skoro dva mjeseca, otada im se gubi svaki trag

Helene i Rolf Kupich
Policija Saska
08.02.2024.
u 10:10

Nestali bračni par Helene i Rolf Kupich se vode kao nestali od prosinca prošle godine, a njemačka policija moli građane za pomoć

Nakon razgovora s obitelji, njemačkom bračnom paru se gubi svaki trag. Helene i Rolf Kupich su nestali 15. prosinca iz Görlitza (Saska) nakon telefonskog razgovora, a od tada ih nisu vidjeli ni susjedi.

Navodno putuju u bijelom VW Caddyju registracijskih oznaka Görlitz, piše Fenix magazin. Ne isključuje se mogućnost da su otišli u inozemstvo. Potraga za parom je bezuspješna te njemačka policija moli građane za pomoć.

Helene Kupich i njezin muž su istih godina, te se vode kao nestali već tjednima. Rolf Kupich je visok 185 cm, ima sijedu, kratku kosu i sijedu bradu te je vitke tjelesne građe. Helene je visoka oko 165 cm, ima srednje dugu, plavu kosu, mršavije je tjelesne građe te koristi invalidska kolica. 

POVEZANI ČLANCI:

Policija moli sve one koji mogu dati informacije o tome gdje se nalazi nestali bračni par ili bilo kakve druge relevantne informacije vezane uz njihov nestanak da nazovu policijsku postaju Görlitz na broj 03581 650 0 ili bilo koju drugu policijsku postaju.

VIDEO Prvi put osuđena majka zbog masovnog ubojstva njenog sina: Evo kako je reagirala na presudu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Marko
Marko
12:32 08.02.2024.

Vidio sam ih da kupuju kruh nedjeljom u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije