Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTALA MATERIJALNA ŠTETA

Neobična nesreća kod Nove Gradiške: Policijsko vozilo sletjelo s ceste u kanal

Facebook/Prometne zgode i nezgode
01.05.2023.
u 20:06

PU brodsko-posavska izvijestila je kako je nastala samo materijalna šteta

Ovoga ponedjeljka oko 17 sati zabilježena je vrlo neobična prometna nesreća, i to u Oštrom Vrhu kod Nove Gradiške. U njoj je, naime, sudjelovalo policijsko vozilo koje je sletjelo u kanal pokraj ceste. 

PU brodsko-posavska izvijestila je kako je nastala samo materijalna šteta, javljaju 24sata, a na mjestu nesreće provodi se očevid.

>> VIDEO U naselju Ravnice u Zagrebu noćas izgorjela dva automobila


 

Komentara 4

DU
Deleted user
23:03 01.05.2023.

Nisu prilagodili vožnju uvetima na cesti

OB
obican
22:27 01.05.2023.

Jel se zna tko je vozac, zupan?

PE
pežo
12:39 02.05.2023.

Zna se da to vozilo ne može samo već treba pomoć vozača koji kao predstavnik zakona krši propise o sigurnoj vožnji. Na kraju svi ćemo platiti nepažnju i kršenje propisa u vidu štete na autu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije