Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJAN POPIS

Provjerite kako rade trgovine i shopping centri ove nedjelje

Zagreb: Gužva u pekari na autobusnom kolodvoru
Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL
1/3
21.04.2024.
u 09:18

Kako trgovine i shopping centri rade ove nedjelje, 21. travnja, provjerite u popisu koji donosimo u nastavku

Ove nedjelje, 21. travnja, kupci će moći ponegdje pronaći trgovinu koja radi. Neki trgovački lanci najavili su kako su ove nedjelje u potpunosti zatvorili svoja vrata, no više sreće kupci mogu imati u trgovačkim centrima. Detaljan popis provjerite u nastavku.

Što se tiče trgovina, ovu nedjelju uopće neće raditi poslovnice Kauflanda. "Dragi kupci, ovu nedjelju 21.4. sve naše trgovine su zatvorene. Obavite svoj šoping na vrijeme - pripremili smo vam odlične ponude", poručuju iz Kauflanda. Druge trgovine bit će otvorene, no ne sve njihove poslovnice. Na zagrebačkoj Radničkoj svoja pak vrata je otvorila Woltova trgovina, potvrdila je platforma. 

Tako, primjerice, na ovome linku možete provjeriti koje Konzumove poslovnice rade. Najviše ih je otvoreno na području Zagreba i okolice, njih 27. Također, radno vrijeme otvorenih poslovnica varira, stoga možete koristiti Konzumov lokator kako biste provjerili kako trgovina u vašoj blizini radi.

Studenac će, pak, ove nedjelje držati otvorenima samo dvije poslovnice. Trgovina na adresi Mon Perin Colone, Bale radi od 8 do 16 sati, dok ona na adresi Ulica kralja Tomislava 1, Benkovac radi od 7 do 21 sat. Za više informacija provjerite ovdje.

Svoja vrata u nedjelju, 21. travnja, držat će otvorenima i neke poslovnice Lidla. Detaljne informacije možete potražiti ovdje. Ove nedjelje bit će otvoreno 14 poslovnica Plodina. O kojim je točno poslovnicama riječ, provjerite ovdje.

POVEZANI ČLANCI:

Dana 21. travnja bit će otvoreno i više poslovnica Spara i Interspara, a s obzirom na to da se radno vrijeme trgovina razlikuje, kada će biti otvorena ona najbliža vama, pogledajte na linku. To vrijedi i za poslovnice Tommyja, a informacije o njihovu radnom vremenu možete provjeriti ovdje.

Mnogi trgovački centri ove su nedjelje zatvoreni. Raditi tako, nasumičnim redom, neće Arena Centar ZagrebAvenue Mall centar u ZagrebuCity Center one WestKing Cross, City Center one SplitDesigner Outlet Croatia, Point, Shopping Centar Prečko, Supernova Buzin, Supernova Cvjetni, Supernova Garden Mall, Joker Split, Mall of Split, Tower Center Rijeka, Mall Osijek, Supernova Karlovac, Supernova Sisak West i East...

Ako, pak, želite u shopping ovu nedjelju, to možete obaviti u City Centru one East, West Gateu, Z Centru, ZTC-u Rijeka, koji 14. travnja svoja vrata drže otvorenima za posjetitelje.

>> VIDEO Vozač na WRC Rallyu u zavoju udario zaštitne bale sijena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije