Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Ruski bloger u Srbiji, trenutni scenarij na fronti govori dvije stvari

Istu ovu taktiku primjenjivao je bivši zapovjednik ukrajinskih snaga general Valerij Zalužni, pogotovo kod Harkiva ujesen 2022. kada je također nakon proboja brzo omasovljavao snage na jednom pravcu prisiljavajući Ruse na povlačenje oslobađajući posljedično velike komade teritorija

Komentari 6

XA
xaron
22:21 27.04.2024.

Abramsi su povučeni jer su odveč komplokovani za upotrebu. Njegov mlazni motor je razvijen za helikoptere (Honywell) koristi mlazno gorivo i zahtjevan je za odrźavnje. Režim njegovog rada nije pogodan za takav rat jer se pali samo na hladno. Nema tu pali-gasi kad ti treba. Svi su unaprijed znali da če tako završiti.

VL
Avatar El Indio
El Indio
22:51 27.04.2024.

Rusi Srbinu Bericu ispunili zelju da ga premjeste kod Cecena u Kadirovce?

VL
SE
Serengeti
21:42 27.04.2024.

Nego gdje je Žaluzni? Nešto se pričalo da je u Ukrajini popularniji od Zelenskog i od tada ga više nema. Klaunova Zelesnki vodi Ukrajinu u propast.

VL
AS
Asirijac
17:43 27.04.2024.

Ruska pobjeda ce goditi evropi, kao i uvijek. Evropi treba neko da je smiri.

VL
VL
vladek370
19:24 27.04.2024.

Iz Ukrajine je pobjegla hrpa muškaraca koji su sposobni braniti svoju zemlju. Danas sam Bio u Splitu Omišu i Makarskoj na tom potezu sam sreo oko petnaestak auta sa Ukrajinskim reg. Pločicama. To nije uredu da jedni ginu a drugi uživaju. Po meni bi Zelenski donesti zakon da se u EU svi vojno sposobni Ukrajinci uhite i deportiranju u svoju zemlju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.