Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Poreču

Teška nesreća: Policajac službenim autom udario pješakinju, preminula je

nesreća
Davor Visnjic/PIXSELL/Ilustracija
24.12.2019.
u 20:42

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u 18.30 sati na kolniku ulice Matije Vlašića kada je policijsko službeno vozilo, kojim je upravljao policijski službenik u službi porečke policijske postaje, srušio pješakinju koja je prelazila cestu

Policijsko vozilo udarilo je danas navečer u Poreču pješakinju koja je četrdeset minuta nakon nesreće umrla od zadobivenih ozljeda, izvijestila je istarska policija. 

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u 18.30 sati na kolniku ulice Matije Vlašića kada je policijsko službeno vozilo, kojim je upravljao policijski službenik u službi porečke policijske postaje, srušio pješakinju koja je prelazila cestu.

Žena, čiji identitet još nije poznat, zadobila je teške tjelesne ozljede te je, unatoč naporima liječnika Hitne medicinske pomoći, umrla četrdeset minuta nakon nesreće.

Istraga je u tijeku, a na mjesto nesreće izašao je i županijski državni odvjetnik Edy Putigna.  

Ključne riječi

Komentara 34

NE
nevinosuđen
22:13 24.12.2019.

Molim lijepo, ne likujte u tuđoj nesreći. Ožalošćenoj obitelji upućujem sućut

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
22:25 24.12.2019.

Završiš Opšenarodnu odbranu i postaneš ministar ili gradonačelnik. Što se još treba dogoditi, da bi Plenković smijenio svog čoveka od poverenja?!

IV
ivanbalic
06:10 25.12.2019.

Tragicno preminula gospodja je prelazila cestu na obiljezenom pjesackom prelazu,dokazi postoje,ali se to ne smije pokazati,zato sto je taj policijski djelatnik,vozio neprilagodjenom brzinom,i ni je sluzbeno vozilo bilo pod rotacijama,a sigurno se i makice popilo za bozic,jer gosti kafica(bio je pun kafic,i svi su gosti ostali zgrozeni,kad su vidjeli sta se desilo na pjesackom prelazu),a i sam vlasnik kafica tvrdi,da se nastradala uputila ka pjesackom prelazu,znaci pokusava se spasiti p-djelatnik,jer mrtva usta ne govore,sucut obitelji nastradale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije